Al het onderstaande is van toepassing op de website die je op dit moment bekijkt, gaande om: Momambition.nl. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze disclaimer.

Disclaimer

Momambition.nl wordt altijd met veel liefde en aandacht samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van Momambition.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden en Cassandra is dan ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg zijn door het gebruik van Momambition.nl. Daarnaast is Momambition.nl niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen/gelinkt wordt.

Auteursrechten

Alle inhoud van Momambition.nl is zelf geschreven, ook de foto’s zijn zelfgemaakt, tenzij anders vermeld. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze teksten en/of foto’s is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Momambition.nl. Om toestemming aan te vragen kunt u contact op te nemen met [email protected], bij het verkrijgen van toestemming is het verplicht om terug te linken naar Momambition.nl

Daarnaast kan de inhoud op Momambition.nl op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur. Ongewenste reclame of verwijzingen met commerciële doeleinden in de reacties op mijn blog, worden verwijderd of aangepast.

Neem contact op wanneer u denkt dat teksten, foto’s, namen of merken eigendom zijn van u of uw organisatie, waarbij geen of onjuiste vermelding staat. Ik zal er dan zorg voor dragen dat dit wordt aangepast.

Reageren

Het is voor iedereen mogelijk om onder een blogpost van Momambition.nl te reageren. Iedere reactie wordt geplaatst, tenzij deze aanstootgevend, niet respectvol, discriminerend of bedreigend is. Momambition.nl behoudt het recht om ten alle tijden een reactie te verwijderen. In geval van discriminatie of bedreiging etc. wordt er een melding gemaakt bij de politie. Momambition.nl is geen enkel geval aansprakelijk/verantwoordelijk voor de reactie die een ander plaatst, of de gevolgen hiervan.

Samenwerkingen

Door middel van een advertorial, advertentie, winactie of review is het mogelijk om een samenwerking aan te gaan met Momambition.nl, in sommige artikelen zijn ook affiliate links geplaatst. Dit houdt in dat ik een klein percentage ontvang van de opbrengst van een verkoop. Voor meer informatie omtrent samenwerkingen of het opzetten van een winactie, verwijs ik je door naar mijn pagina over samenwerken. Gesponsorde artikelen worden aangeduid met de volgende tekst:

“Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met” of  “voor dit artikel heb ik producten toegestuurd gekregen om voor jullie uit te testen en een mening te kunnen vormen”

Reviews

Er verschijnen regelmatig reviews op Momambition.nl waarbij eerlijkheid in een hoog vaandel staat. Producten koop ik vaak zelf, maar het komt ook voor dat ik producten toegestuurd krijg van merken of webshops. Het opsturen van producten betekend niet meteen dat ik een review zal gaan schrijven. Kies ik wel voor het schrijven van een review, dan ben ik ten alle tijden eerlijk over het product. Ik garandeer nooit een positieve review.

Voorbeelden van enige reviews:

Voorwaarden winacties

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle winacties georganiseerd door Momambition.nl bij deelname gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:

  • Deelname staat open voor alle in Nederland woonachtige personen.
  • Prijzen zijn persoonsgebonden en niet inwisselbaar voor geld.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie, alleen volledig ingevulde deelnames worden in behandeling genomen.
  • De winnaar meldt zich binnen 72 uur. Doet de winnaar dit niet dan is Momambition.nl genoodzaakt om een andere winnaar uit te kiezen.

Uiteraard zullen uw gegevens vertrouwelijk en met zorg worden behandeld en nooit aan derden worden verstrekt.

Het komt helaas voor dat bij verzending van winacties, pakketten zoekraken. Momambition.nl is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte pakketten. 

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben omtrent de disclaimer, de actievoorwaarden of een winactie, dan kunt u contact opnemen met [email protected]