Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) 

Op mijn website verzamel ik bepaalde persoonsgegevens wanneer je bijvoorbeeld meedoet aan een winactie of wanneer je een reactie achterlaat op mijn website. Deze persoonsgegevens worden slechts verwerkt voor het doel waarvoor ze verstrekt zijn, overeenkomstig met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Heb je na het lezen van mijn AVG nog vragen? Stel ze gerust via [email protected]

Mijn contactgegevens

www.momambition.nl
[email protected]

Momambition.nl is onderdeel van
Cassistent te Haren
Cassandra Pater-Bosman
KVK: 69040486

Persoonsgegevens

Ik verzamel persoonsgegevens op mijn blog en het is als lezer voor jou belangrijk dat je hiervan op de hoogte bent. In mijn AVG leg ik precies uit wat ik met deze persoonsgegevens doe. Het gaat daarbij om je:

  • Naam
  • E-mailadres
  • Webadres
  • IP-adres
  • Locatie
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Surfgedrag op Momambition.nl
  • Gegevens over surfgedrag over verschillende website (bijvoorbeeld omdat een organisatie onderdeel is van een advertentiecampagne)

Bij deelname aanwinactie geef je daarnaast je adresgegevens door zodat een product naar je verstuurt kan worden. Nadat de winactie is verzonden, worden deze gegevens verwijderd.

Doel van het verzamelen van persoonsgegevens

Wanneer je ervoor kiest dagelijks de nieuwste blogs in je Inbox te ontvangen, vraag ik om je e-mailadres. Hiermee kan ik inzien wie zich heeft ingeschreven  en eventueel ook wie zich heeft uitgeschreven.

Momambition.nl verstuurt momenteel nog geen nieuwsbrieven, mocht dit in de toekomst wel gebeuren, dan kun je je hier apart voor aanmelden.

Wanneer je een reactie plaats onder een artikel op Momambition.nl, dan vul je hier je naam, e-mailadres en (indien van toepassing) je website in. Hier wordt alleen je naam getoond en niet je e-mailadres. Ik gebruik dit adres alleen wanneer ik je persoonlijk wil bereiken, bijvoorbeeld na deelname van een winactie op de website of wanneer je een haatdragende reactie hebt toegevoegd. Wij gaan namelijk niet akkoord met internet pesterijen en verwijderen haatdragende comments. Lees voor de voorwaarden van winacties en reageren op artikelen onze disclamer.

Verder onthoudt de website je IP-adres. Voor mij is dit handig omdat ik hiermee gebruikers kan blokkeren die mij bedreigen of de website vol spammen. Verder gebruik ik dit om te controleren dat een winactie deelnemer niet ook onder andere namen meedoet. Mocht dit gebeuren dan wordt je gediskwalificeerd onder het mom van valspelen.

Cookies

Wanneer je Momambition.nl voor het eerst bezoekt, krijg je onderaan een melding waarin staat dat Momambition.nl gebruik maakt van cookies.

Op Momambition.nl wordt namelijk gebruik gemaakt van Google Analytics, dit is een programma die bijhoudt hoeveel bezoekers de website maandelijks trekt en meet daarbij (collectief, dus niet individueel) enige andere relevante gegevens. Denk hierbij aan: woonplaats, geslacht en hoelang je op mijn website blijft. De reden dat ik dit doe is omdat bedrijven graag willen weten of mijn website met enige regelmaat wordt bezocht en om te bekijken of mijn doelgroep ook relevant voor hen kan zijn om mee samen te werken.

Verder maak ik gebruik van Google AdSense. Dit is een affiliate programma wat mij de mogelijkheid biedt om een klein percentage te verdienen van aankopen die mijn bezoekers doen wanneer ze iets aanschaffen bij één van de deelnemende web-shops. Of in Jip & Janneke taal gezegd: ik verdien een paar cent wanneer je iets koopt via mijn advertentie. AdSense maakt gebruik van jouw eerdere aankopen of interesse. Ik krijg hier geen inzage in.

lees hier meer over cookies

Delen van persoonsgegevens

Als eigenaresse Momambition.nl ben ik de enige die toegang heeft tot alle voorgenoemde gegevens. Ik heb een aantal gastbloggers, maar zij hebben niet de mogelijkheid om deze gegevens in te zien en dit zal in de toekomst ook niet gebeuren.

Jouw persoonsgegevens worden alleen met een derde gedeeld wanneer je een winactie hebt gewonnen om zo de gewonnen prijs naar toe te sturen. De derde is in dit geval het bedrijf die de prijs ter beschikking stelt. Je geeft hiervoor automatisch toestemming bij het verstrekken van deze gegevens aan mij.

Als laatste worden je persoonsgegevens opgeslagen op de servers. Deze servers zijn eigendom van de host van Momambition.nl: Osinga-ICT uit Groningen. De servers staan alleen in Nederland. Er worden dus geen gegevens buiten Nederland opgeslagen.

Wat gebeurt er met je gegevens na uitschrijving? 

Bij uitschrijven van mijn notificatielijst, verwijder ik je e-mailadres en zal je nadien geen informatie meer sturen. Daarnaast zal ik je persoonsgegevens ook niet bewaren en/of aan derden verstrekken.

Rechten van mijn lezers

De AVG brengt verschillende rechten met zich mee voor jullie als lezers.

Inzage, rectificatie of wissen

Je hebt altijd recht op inzage van de gegevens die ik van je verzamel en je mag mij dan ook vragen om ze te rectificeren of te wissen. Ik ben verplicht om dat te doen wanneer je hier naar vraagt.

Bezwaar maken tegen verwerking

Je mag altijd bezwaar maken tegen het verwerken van je persoonsgegevens

Intrekken toestemming

Als je eerder toestemming hebt gegeven om je persoonsgegevens te gebruiken, kun je die toestemming alsnog intrekken zonder opgave van redenen.

Klagen bij Autoriteit Persoonsgegevens

Mocht het verwerken van de persoonsgegevens volgens jou niet op de juiste manier gaan, dan kun je altijd een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Klik hier om een klacht in te dienen.