Samenwerken

Work with me

Samenwerken

Momambition.nl is op 1 januari 2016 gelanceerd en is hét online platform en magazine door en voor moeders met ambitie. De artikelen die je hier kunt verwachten gaan o.a. over het combineren van moederschap met het bedrijfsleven, maar ook persoonlijke verhalen, reviews en de nieuwste trends op gebied van (kinder)mode, beauty & lifestyle.

Momambition.nl houdt van duidelijk samenwerken, daarom vind je op deze pagina alle benodigde informatie die nodig is voor een soepel verloop van een samenwerking.

De mogelijkheden

Laten we samenwerken

Er zijn diverse manieren om een samenwerking aan te gaan met Momambition.nl, de meest gangbare samenwerkingen op mijn blog zijn momenteel reviews, advertorials of winacties.

samenwerken met momambition.nl

Advertorial

Een gesponsorde post of advertorial wordt door mijzelf geschreven, je kunt er voor kiezen om tekst aan te leveren maar ik zal hier ten alle tijden mijn eigen draai aangeven om zo unieke content te behouden. In dit stuk worden 2 links verwerkt. Wil je graag meer links in het artikel laten plaatsen, dan betaal je hier een meerprijs voor per extra link. Tarieven zijn op te vragen via [email protected]

Je kunt mij ook benaderen via mijn LinkPizza Mediakit om zo artikelen bij mij in te kopen. Dit een ontzettend handige online tool waar je gemakkelijk en snel inzicht krijgt in o.a. statistieken, clicks en views naar aanleiding van een campagne met mij, maar ook met andere bloggers.

Gesponsorde artikelen en samenwerkingen worden, met oog op de RCC, aangeduid met de volgende tekst: “dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met [naam bedrijf/merk]

samenwerken met momambition

Winactie

Winacties zijn ook mogelijk om samen met Momambition.nl op te zetten. Ik mag graag leuke en hippe items weggeven aan mijn bezoekers. Georganiseerde winacties worden regelmatig gedeeld op al mijn social media kanalen. Dit zorgt voor extra response, exposure en verkeer. Mocht je hieraan willen meewerken dan kun je mailen naar [email protected]

review aanvragen momambition.nl

Review

Producten mogen altijd vrijblijvend worden opgestuurd, je kunt het adres opvragen door een mail te sturen naar: [email protected]

Het opsturen van producten betekend niet meteen dat ik een review zal gaan schrijven. Kies ik wel voor het schrijven van een review, dan ben ik ten alle tijden eerlijk over het product. Ik garandeer nooit een positieve review.

Daarnaast behoud ik het recht om links in affiliatie vorm toe te passen, wanneer er alleen sprake is van een barterdeal

Wat klanten zeggen

Lees de testimonials

Cassistent

Let's get creative

Naast bloggen op momambition.nl en interiorqueen.nl kun je mij ook benaderen voor het creëren van een sterk merk identiteit. Met Cassistent.nl bouw ik samen met jou aan de online zichtbaarheid van je bedrijf. Hoe we dat doen?

  • Ik bouw voor jou een ijzersterke website
  • met converterende teksten
  • en een steengoede huisstijl met bijvoorbeeld een logo
  • Ik lever iedere maand een x aantal SEO-geoptimaliseerde blogs aan in de vorm van een blog-abonnement