365 x mama zijn | Scheurkalender 2017 voor mama’s

365 x mama zijn – Jaaaa hij is er! Een scheurkalender speciaal voor ons, voor mama’s, vol met leuke uitspraken, spreuken en toffe illustraties die voor elke moeder – ongeacht haar leeftijd – herkenbaar zijn;

365 x mama zijn

Mama Baas (Sofie Vanherpe) heeft een geweldige scheurkalender ontworpen die geen enkele moeder ongeroerd zal laten. De kalender 365 x mama zijn, staat bomvol herkenbare en soms prachtige diepzinnige uitspraken van moeders, maar ook vaders. Gesprekken tussen moeder en haar kind, gesprekken tussen kinderen, speciale bonuspunten voor de mama’s en hilarische lijstjes.

365 x mama zijn

Vormgeving

De vormgeving van 365 x mama zijn is simpel. Zwart en wit. En ondanks dat ik best een moeilijk persoon kan zijn, houd ik van simpel. Daarnaast staan er wat illustraties of schetsjes in. Door gebruik te maken van de hashtags (#) maakt het de kalender extra hip en helemaal van nu.

Musthave + Cadeau waardig

Ik ben fan van deze kalender. Ik heb hem al een aantal keren flink doorgebladerd en keihard zitten lachen. Ik denk dat deze kalender een absolute musthave is voor elke moeder want het maakt niet uit hoe zwaar je nacht ook is geweest (lees: spoken met je baby, natte plas bedden of kotsende kinderen), deze kalender tovert een lach op je gezicht waardoor je dag weer een stukje makkelijker doorkomt.

Verder vind ik ook de prijs kwaliteit verhouding gewoon goed. Voor €14,95 zijn er een hoop kalenders verkrijgbaar, maar die zullen allen in het niet vallen. Ik bedoel de meeste scheurkalenders zijn toch echt wel super saai, terwijl de 365 x mama zijn je iedere dag weer aan het lachen maakt. Ik zeg een perfect cadeau voor de feestdagen!


365 x mama zijn

Auteur: Sofie Vanherpe
Illustraties: Emma Thyssen
Aantal pagina’s: 367
Uitvoering: Kalender
ISBN: 978 94 014 3589 5
Prijs: € 14,95
Uitgeverij: Lannoo

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.