Mijn ambitie naar een fit lichaam – Een nieuwe uitdaging!

Ik wil mezelf weer goed voelen in mijn lichaam. Weg met alle onzekerheden, weg met al die flubbertjes en gewoon lekker blij zijn met mijzelf. Om mijn ambitie naar een fit lichaam om te zetten naar een daadwerkelijk fit lichaam ga ik daarom een nieuwe uitdaging aan. Lees je mee en wordt jij mijn stok achter de deur?

Een nieuwe uitdaging voor mijn ambitie naar een fit lichaam

Een fit lichaam komt je helaas niet aanwaaien. Je moet er wat voor doen. De nieuwe uitdaging die ik aan ga wil ik volledig met jullie delen. Ook als een soort stok achter de deur. Vorige week donderdag heb ik namelijk ontzettend gezellig met mijn personal coach zitten kletsen en zij vertelde mij alles, maar dan ook echt alles omtrent de C9 kuur. Dat is dus mijn nieuwe uitdaging! Ik ga de C9 kuur volgen!

Mijn ambitie naar een fit lichaam

Mijn ambitie naar een fit lichaam is er al sinds ik ben bevallen van Leia, dit is nu inmiddels alweer dik 2 jaar geleden en in die 2 jaar ben ik ontzettend aan het schommelen geweest. De eerste 10 kilo (van de 20 die ik aankwam in de zwangerschap!!) heb ik er met moeite afgekregen. Daarna bleef ik schommelen en sinds ik weer werk valt het mij allemaal een beetje zwaar om regelmatig en gezond te eten.

Ik ben uiteraard Red Bull verslaafd en dat zal nog wel eens een pittige kunnen gaan worden tijdens de cleansing. We gaan namelijk cold-turkey afkicken van alle suikers. Niet lullen maar poetsen zeggen ze toch? Werk aan de winkel! Daarnaast ben ik continue futloos, moe, en daar krijg ik dan weer pieken en dalen van in mijn bloedsuiker waardoor ik nátuurlijk naar de Red Bull en chocolade grijp. Geen handige keuze. Ik weet het.

Ik zou zo graag mijn fitgirl instelling van voor de bevalling weer willen hebben, maar ik ben bang dat ik dit op de een of andere manier heb uitgepoept destijds.. Ik hoop dat de C9 mij hierin kan helpen, niet alleen naar een fitter lichaam, maar ook naar een energiekere. Mezelf weer een nieuwe leefstijl aanmeten. Want hoe krom is het eigenlijk dat ik wel bij Leia nadenk over haar suiker inname, maar niet bij mezelf? Ik moet ook goed voor mezelf zorgen, niet alleen voor mezelf, maar juist ook voor haar. Want anders ben ik niets meer dan een hypocriet.

En waarom zou ik wachten tot het nieuwe jaar en als een kudde dier mee gaan in de goede voornemens als ik ook nu kan starten? Niet meer dingen voor me uitschuiven, maar gewoon doen!

Wat is C9?

Heel kort gezegd is C9 een cleansing programma van in totaal 9 dagen. Het is een soort vliegende start richting een gezondere versie van jezelf. De focus ligt dan ook op een gezondere leefstijl in plaats van het afvallen. En dat is ook waar ik mijn focus op wil leggen. Een fit en gezond lichaam. Meer energie krijgen! De eerste twee dagen moeten het zwaarst zijn. Voornamelijk omdat je eigenlijk amper tot niet eet. Gelukkig heb ik een personal online coach die mij erdoor heen zal loodsen. Het is echt een lieverd en ik weet zeker dat ik een goed heb aan haar.

Wat zit er in het C9 pakket

  • 2 x 1 liter Forever Aloe Vera Gel
  • 54x Softgels Forever Garcinia Plus
  • 15x maaltijdshakes Forever Ultra
  • 18x tabletten Forever Therm
  • 9x Forever Fiber sticks
  • Shakebeker
  • Maatbeker voor de Aloe Vera Gel
  • Een meetlint
  • Informatieboekje/dagboekje

ambitie naar een fit lichaam clean 9

#MyFitAmbition #MFA

Waar staan die rare hashtags nou weer voor vraag je je af? Aan de hand van #MyFitAmbition zul je mijn volgende artikelen herkennen. De artikelen waarin ik updates plaats over mijn bevindingen van de C9. Dus mocht je het leuk of interessant vinden om mijn ambitie naar een fit lichaam te willen volgen, dan herken je ze dus aan deze tags. De volgende update zal ik plaatsen nadat ik de eerste 2 dagen ben doorgekomen. Even melden hoe dat is bevallen en of ik dan überhaupt nog leef haha! Na de C9 stap ik meteen door naar de F15, een soort vervolg kuur, maar daar lezen jullie ter zijner tijd dan wel over. Laten we eerst deze cleansing gaan doen!

Ik heb er in elk geval zin in! Ik schrijf dit natuurlijk al eerder, maar ik start morgenochtend (zaterdag) met dag 1 en ik vind het stiekem ook wel spannend. Er is nu namelijk geen weg meer terug. We gaan nu echt volgas er tegen aan en wie weet haal ik mijn ambitie naar een fit lichaam wel voor de feestdagen!

Ben jij bekend met C9? 

3 thoughts on “Mijn ambitie naar een fit lichaam – Een nieuwe uitdaging!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.