Ballerina ontbijt feestje

Eigenlijk ben ik echt geen ochtendmens, of in elk geval, ontbijten wil ik vaak nog wel eens skippen. Ja ja bespaar mij je preken, ik weet dat het slecht voor mij is. Maar daar heb ik hier een leuke oplossing voor bedacht. Hoe? Gewoon een Ballerina ontbijt feestje houden met dochterlief. Dansend door de kamer en volledig in stijl met het prachtige Swan Lake servies van Cupkes.

De powervrouw achter het Swanlake servies concept

In mijn ogen is Marijke een inspirerende, hardwerkende en veelzijdige dame die sinds haar vierde levensjaar al dol is op het ballet. Haar prachtige servieslijn met o.a. deze mooie kopjes en borden is sinds december 2014 op de markt en nu al een ware musthave voor alle dames, moeders en meisjes die net als ik verliefd zijn op ballet. Bij het ontwerpen van dit prachtige servieslijn heeft zij zich laten inspireren door “het Zwanenmeer” van Tsjaïkowski en daarbij gekozen voor sterk, duurzaam en eerste klasse porselein wat het servies vaatwasbestendig maakt.

Ballerina ontbijt feestje cupkes

Ballerina ontbijt feestje met het Swanlake Servies

Als liefhebber van ballet is het dus niet zo heel erg gek dus dat wij tegenwoordig ontbijt in ballerina stijl, ja ja met een knot in ons haar, een cracker op onze prachtige ballerina borden en een kopje thee met spitzen. Hier worden zowel moeder en dochter dus echt vrolijk van. We hebben dit servies inmiddels ongeveer een jaartje in huis en het is echt van prachtige kwaliteit. Waar ik een keer een kopje liet vallen en meteen in paniek raakte en bang was dat hij stuk zou zijn.. was hij nog helemaal heel! Dat gaan we natuurlijk niet te vaak uitproberen, maar opgelucht was ik wel! Ballerina ontbijt feestje

Ieder onderdeel van het servies is weer anders en dit maakt het een ontzettend prachtig en origineel cadeau om te geven of te krijgen. Wat hey, soms mag je ook wel eens lief voor jezelf zijn toch?

Ballerina ontbijt feestje cupkes

Die liefde voor dans overbrengen

Stiekem hoop ik met dit serviesgoed mijn dochter ook wild te laten worden van ballet, maar dat is niet aan mij. Want zoals Marijke zelf zegt; “Van mijn ouders kreeg ik mee dat de wereld voor mij open lag. Ik kon doen wat ik maar wilde en ook gaan en staan waar ik maar wilde. Voor pa en ma stond het voorop dat ik gelukkig werd.” Dit is precies wat ik Leia wil bijbrengen en of zij nou een ballerina wordt of een voetballer, dat maakt mij niks uit. Zolang zij maar gelukkig is en wordt met wat zij beoefend.

Wel ben ik op dit moment een beetje aan het rondkijken naar Peuterdans, gym of ballet. Niet perse om mijn liefde voor de dans over te brengen, maar omdat dit ook een goede en leuke manier is om in groepsverband leren spelen en bewegen.  Maar als ze over een jaar of 2/3 ineens zegt dat ze liever op voetbal wil dan mag dat natuurlijk ook met alle liefde

hoe feestelijk ontbijt jij?

Ballerina afbeelding via Shutterstock

samenwerken

One thought on “Ballerina ontbijt feestje

  • Levi zit op peutergym, nog steeds bij Eninver (bij het cb in’ t gebouw, Aalderink, ookal wonen we daar niet meer), lekker energie kwijt, maar is niet echt dans natuurlijk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.