Budget Shoplog | Een tas vol kinderkleding en woon items voor 25 euro!

Van de week liep ik even door de stad nadat ik met dochterlief na de dokter was geweest. Ik ben dol op shoppen. Maar shoppen hoeft niet altijd duur te zijn. Bij de Wibra wist een tas vol met kinderkleding en woon items te scoren voor nog geen €25,-! Kijk je mee naar onze budget shoplog?

Budget Shoplog Wibra

Het is op het moment enorme sale bij de Wibra. Het laatste moet eruit, dus over de gewone korting wordt nog eens 50% korting gegeven. Ik word daar altijd heel erg blij van en sla dan altijd even mijn slag in wat basic kleding voor Leia. Ik laat jullie vandaag zien wat ik allemaal heb gescoord voor nog geen €25,- euro samen. Vroeger was ik het kind die altijd boos was op d’r moeder omdat ik in kleding van de Wibra liep. En nu.. Nu ben ik zelf moeder die kinderkleding bij de Wibra koopt. Maar zeg nou eerlijk. Wibra is super hip geworden, gaat mee met de tijd en is gewoon super budget proof!

Budget Shoplog Kinderkleding:

De hemdjes waren van 1,99 naar 1,00 afgeprijsd en vervolgens betaalde ik 0,50 per stuk. Het zwarte broekje heeft een soort suede stofje en was eerst 7,99 daarna 4,00 en ik betaalde 2,00. Het stippenbroekje was eerst 5,99, daarna 3,00 en ik betaalde 1,50. Het zwarte vestje was eerst 7,99, daarna 4,00 en ik betaalde 2,00. De witte top vind ik super lief, deze was eerst 6,99, daarna 3,50 en ik betaalde 1,75. Als laatste het grijze shirt, deze was 4,99, vervolgens 2,50 en ik betaalde 1,25.

Het eindresultaat voor deze 7 items? € 9,50! Deel dit door 7 en je bent in principe 1,36 per item kwijt! De items zijn stuk voor stuk weer makkelijk te combineren met andere items.

Budget shoplog Wonen enzo..

Op het gebied van wonen kun je ook prima bij de Wibra terecht. Zo kocht ik bijvoorbeeld 2 super leuke boekenplankjes voor bij Leia op de slaapkamer voor maar 2,99 per stuk en de flanellenhoeslakens waren ook een koopje. Voor de tweepersoons betaal je normaliter 7,99 en ik betaalde uiteindelijke 3,-. Voor de eenpersoons was ik nu 2,- kwijt in plaats van 5,99. Toch weer een fijne meevaller. De rest is wat prullaria. Een slinger met pompoms eraan, altijd leuk voor Leia’s verjaardag (1,-) + nog grote pompons voor 0,79 per 2.

De haar elastiekjes waren 1,- samen en de DIY hulpjes voor het maken van eigen pompoms maar 0,25 cent!

Totale schade van deze budget shoplog inclusief tas? €25,01. Als dit geen budget shoplog meer is, dan weet ik het ook niet meer. Ik kan in elk geval wel heel erg blij worden van dit soort koopjes.

Wat is jouw beste budget aankoop die je hebt gedaan? En word jij ook altijd zo vrolijk van zo’n mega tas vol voor weinig?

Uitgelichte afbeelding vrouw met knip via shutterstock

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.