Review: LEGO Duplo duwtrein

Hoor je dat fluitje? Iedereen instappen maar!! De Duplo Duwtrein gaat vertrekken!! Kijk je mee naar de review onze dochter, de machinist Leia?

LEGO Duplo Duwtrein

Speciaal voor de allerkleinste machinisten heeft LEGO de Duplo duwtrein ontworpen. Duw de trein over de rails en stop onderweg om de volgeladen kratten met pompoenen en appels in of uit te laden. Ik verbaasde mij trouwens om hoe uitgebreid deze set is, want naast de duwtrein met spoor, ontvang je bij deze set ontvang ook een auto en een spoorwegovergang. De spoorwegovergang met auto bieden daarom naar mijn idee een handigheidje om je kindje het belang van veiligheid in het verkeerd duidelijk te maken op een spelende manier.

Het spoor is makkelijk in elk te klikken, Leia had het maar zo door. Omdat wij zelf al best een emmer vol met Duplo hebben, konden wij een mooi landschap, samen met Leia bouw ik regelmatig torens, gemuteerde dieren (2 koppig enzo haha) en verzinnen we de leukste verhalen.

Lego Duplo duwtrein review
Lego Duplo duwtrein review

Lego Duplo duwtrein review

Lego Duplo duwtrein review

Lego Duplo duwtrein review

Inhoud Duplo duwtrein verpakking

  • Inclusief 2 LEGO DUPLO figuren: een treinmachinist en een automobilist, hiermee stimuleer je het rollenspel
  • Inclusief trein om zelf te bouwen met scharnierend dak, wagon, auto, overweg met spoorbomen, treinrails en boom om te bouwen.
  • Accessoires: kratten om in de trein of auto te laden, bloemen en stenen met appel- en pompoen-opdruk.
  • De trein met wagon is ca. 10 cm hoog, 28 cm lang en 6 cm breed.
  • De auto inclusief LEGO DUPLO figuur is ca. 9 cm hoog, 11 cm lang en 7 cm breed

Lego Duplo duwtrein review

Lego Duplo duwtrein review

Conclusie

Ik kan niets dan lovend zijn over de Duplo duwtrein. Ik vind ook niet per definitie dat treinen perse voor jongens zijn, mijn dochter vind het spoor, de trein én de auto helemaal te gek. Een prima cadeau voor onder de kerstboom in een fatsoenlijke prijscategorie voor de leeftijdscategorie 2 tot 5 jaar. Duplo is daarnaast gewoon ontzettend duurzaam en hygiënisch. Wij wassen het om de zoveel tijd even in een kussensloop in de wasmachine. Vooral wanneer ze ziek is geweest.

Verkrijgbaar bij o.a. Intertoys en Bol.com

 

One thought on “Review: LEGO Duplo duwtrein

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.