Demak’up Detox Water Challenge

Laten we eens gek doen en gaan detoxen! En dan bedoel ik niet detoxen als in de zin van wekenlang aan de groene sapjes, maar het detoxen van je huid! De Demak’up Detox Water Challenge. Je huid is namelijk ontzettend belangrijk en wanneer je in de zomer net als ik last hebt van iets hogere talgproductie, dan geloof ik meteen dat je je ook minder lekker in je velletje voelt zitten. Daar gaan we dus wat aan doen!

64% van de vrouwen is meer water gaan drinken

In maart heeft Demak’up een social media-onderzoek uitgevoerd onder Nederlandse vrouwen tussen de 20 en 49 jaar, waarbij de focus werd gelegd op het gebruik van water ten behoeve van het reinigen van ons gezicht. Daarnaast hebben ze ook gebruik gemaakt van het landelijke Demake’Up onderzoek naar gezichtsreiniging uit 2015. Wat hier heel erg naar voren kwam is dat maar liefst 64% van de vrouwen meer is gaan water drinken, 32% doet dit om gewicht te verliezen, 20% om het lichaam van binnenin te reinigen en 40% hiervan doet het om zich gezond te voelen. Onder welk percentage val jij?

41% van de dames gaat zonder hun gezicht te reinigen naar bed

Wist je trouwens ook dat maar liefst 23% van de dames haar gezicht nooit of nauwelijks reinigt omdat ze de producten te duur vinden? En dat 41% van de vrouwen wel eens zonder hun gezicht te reinigen op bed gaat, mét make-up dus! Ik moet stiekem bekennen dat ik ook de laatste tijd best wel vaak mijn bed in duik zonder mijn gezicht te reinigen, ik weet absoluut dat dit slecht is, maar wanneer je regelmatig moet overwerken en ‘s avonds toch nog even tijd wil door brengen met je energieke dreumes, schiet het er nog wel een keer bij in. Tijd om dus lief te zijn voor mijn huid!

En dan bedoel ik niet detoxen als in de zin van wekenlang aan de groene sapjes, maar het detoxen van je huid! De Demak'up Detox Water Challenge.

Demak’up Detox Water Challenge Kalender!

In mijn box ontving naast een aantal prachtige producten, waar ik binnenkort een unboxing van zal plaatsen, ook een recept en de Demak’up Detox Water Challenge Kalender waar we mee aan het werk gaan voor 10 dagen. Hoe het programma er uit gaat zien, horen jullie binnenkort maar het heeft natuurlijk te maken met heel veel detox watertjes en heerlijke maskertjes.

Wil jij je huid ook graag even vertroetelen en summer proof maken? Meld je dan nu aan op  op www.demakupdetoxchallenge.nl of via het Facebook-event. Vanaf 23 mei gaan we met z’n allen van start en vind je op de site iedere dag een nieuw recept. Ik ga in elk geval wel meedoen en zal binnenkort ook een up-date plaatsen met o.a. de unboxing van het prachtige pakket waarmee ik aan het werk ga de aankomende weken.

Doe jij ook mee aan de Demak’up Detox Water Challenge?

samenwerking1-1-2

3 thoughts on “Demak’up Detox Water Challenge

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.