Ik ben echt ziek wanneer ik…..

Vorige week en afgelopen weekend was ik echt ziek, zwak, misselijk en stront verkouden. Wanneer ik mij zo ellendig voel heb ik altijd van die standaard (stomme) dingetjes die ik doe, denk of voel met een dikke vette knipoog natuurlijk ;) : 8 x ik ben echt ziek wanneer ik…

Ik ben echt ziek wanneer ik: 

de hele dag Tell Sell en Tommy Teleshopping kijk met een dekentje op de bank om mij vervolgens te verwonderen wat ze de consumenten nu weer aan willen smeren. Heb jij al gehoord van de Nicer Dicer? Vast wel! Maar wacht! Er is nog meer! Wist je dan ook al dat er een Nicer Dicer Fusion op de markt is? Nou ik nu dus wel. Net als de Fitmix om dé sportdrankjes en soepjes mee te maken of de Alcachofa de Laon die er zogenaamd voor zorgt dat je in 4 weken 20 kilo afvalt. Yeah Right!

Ik ben echt ziek wanneer ik: 

een halve ui op mijn nachtkastje neerleg voor het slapen gaan, zakken Anta Flu snoepjes weg vreet, liters soep verorber en thee me echt de strot uit komt.

Ik ben echt ziek wanneer ik: 

verwacht dat manlief mij volledig in de watten legt, constant drinken voor mij haalt, m’n haren vasthoud bij het kotsen en mijn ellendige gezeik en gezeur gewoon pikt en er niks over zegt. Want ja je discussieert natuurlijk niet met je zielige hoopje ellende.

Ik ben echt ziek wanneer ik

Ik ben echt ziek wanneer ik: 

alleen maar denk en doe aan slapen, slapen en oh ja nog eens slapen.

Ik ben echt ziek wanneer ik:

voor Leia’s veiligheid eigenlijk uit haar buurt moet blijven, maar ik dit niet kan volhouden omdat zij zo graag met mij wil kroelen en ik dus toch overstag ga. Iedereen wil toch met dit lieve vrolijke meisje kroelen?!

Ik ben echt ziek wanneer ik: 

totaal niet meer weet wat ik wil doen. Ik heb van alles in m’n hoofd zoals het schrijven van een blog of lekker een serie kijken. Uiteindelijk zit ik serieus uuuuuren voor me uit te staren en kan ik mij nergens toe zetten. Een serie kan ik niet volgen en een blog schrijven vind ik dan veeeeeel te vermoeiend want nadenken kan ik dan toch niet. Ik ben echt zo zielig!

Ik ben echt ziek wanneer ik: 

de hele dag tekenfilms kijk. Niets leuker dan tekenfilms kijken (met dochter natuurlijk) wanneer je voor pampers ligt. Wat ik kijk? Nou bijvoorbeeld naar het meest irritante meisje op tv ooit, Dora!

Ik ben echt ziek wanneer ik

 

Ik ben echt ziek wanneer ik:

er de hele dag bijloop als een zombie in Marco zijn kloffie. Niets fijner om mijzelf in zijn trainingsbroeken en truien te nestelen wanneer ik me zo beroerd voel. Zijn geur zorgt ervoor dat ik het toch wat beter kan ‘handelen’.

Wat zijn typische dingen die jullie doen, denken of voelen als je ziek bent?

One thought on “Ik ben echt ziek wanneer ik…..

  • ik ben echt ziek als ik geen telefoon oppak geen tv aan mijn ogen kan verdragen laat staan het geluid ervan en niet meer kan lezen omdat de letters voor mn ogen bewegen dus geen pc , tv of radio maar alleen stilte donkerheid dus de gordijnen dicht en op bed liggen te woelen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.