Gratis Hero Baby proberen?

Een Cashback-actie is een super leuke manier om een nieuw product uit te testen alleen geeft het – in mijn ogen – altijd heel erg veel rompslomp omdat je een kassabon moet opsturen met een formulier waar je je gegevens nog op moet vermelden. Maar nu is er een handigere manier en daarmee kun je ook nog eens gratis Hero Baby proberen.

Met SCOUPY krijg je het volledige aankoopbedrag terug van drie Hero Baby varianten: Hero Baby melkpapje (300 gr), Hero Baby fruitpapje met granen en Hero baby melkpapje Kant & Klaar.

Meedoen kan via de gratis Scoupy-app of via de website www.scoupy.com. De Hero Baby papjes zijn onder andere te vinden bij de Jumbo, Kruidvat en Etos (mits voorradig of opgenomen in het assortiment). De actie is geldig tot en met 3 april 2016, of OP=OP

.Hero Baby

In 3 stappen je geld terug!

In de gratis Scoupy-app en op de website vind je een up-to-date overzicht van de nieuwste Cashback-acties. Je geld terug vragen gaat heel erg gemakkelijk:

  1. Koop het actieproduct in de winkel die jij wilt en bewaar de kassabon. Gebruik dan de ‘check product’ knop wanneer je twijfelt of je het juiste product hebt gekocht en Scan de streepjescode van de verpakking om het zeker te weten.
  2. Juiste product gekocht? Zoek de coupon van het product op en gebruik de ‘insturen’ knop om te starten. Upload vervolgens een duidelijke foto van je kassabon. Geef daarna aan welke actieproducten er op jouw kassabon staan door ze handmatig te selecteren of door de streepjescode te scannen.
  3. Vul tot slot je gegevens in en binnen twee werkdagen ontvang jij je geld terug!

Doe je mee aan Cashback-acties van Scoupy dan is het handig om een persoonlijk account aan te maken. Je kunt dan altijd de status van jouw Cashback-aanvragen inzien. Verder is er in één oogopslag te zien hoeveel je al bespaard hebt. Handig! Je zit niet aan een vervelend abonnement vast en je bepaalt zelf hoe en hoevaak je op de hoogte gehouden wilt worden van de nieuwste acties.

Heb jij al wel eens gebruik gemaakt van Cashback-acties? En ken jij de nieuwe producten van Hero Baby al?

One thought on “Gratis Hero Baby proberen?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.