Hoera! De Nijntjekamer in het StayOkay is geopend! Kom je ook logeren?

Sinds afgelopen week is het mogelijk om bij Nijntje te logeren. In Utrecht, de thuishaven van onze Nijn, heeft het StayOkay aan de Neude, afgelopen week namelijk een Nijntjekamer geopend ter eerbetoon aan de onlangs overleden Dick Bruna. Samen met Melanie en de kids mochten wij aanwezig zijn bij de opening en nemen jullie graag mee achter de schermen:

De gave Nijntjekamer is ontstaan dankzij een samenwerking tussen StayOkay en het Nijntje Museum. De vierpersoonskamer is uitgerust met prachtige muurschilderingen, nijntje handdoeken, speelkisten, zitzak, lampen, verzorgingsproducten en meer. Als je het mij vraagt is dit hét ultieme cadeau om je kleintje te geven met bijvoorbeeld een verjaardag, ben je als papa en mama er ook meteen eventjes uit en kunnen jullie jezelf volledig in de nijntje-watten laten leggen.

Logeren bij Nijntje in haar eigen Nijntjekamer, dat wil jij toch ook?!

De kamer van Nijntje is te reserveren via stayokay.com/nijntje vanaf € 129,-. Wil jij ook verblijven in deze gave #stayokaynijntjekamer? Dat kan! Met de volgende code krijg je zelfs 15% korting! Vul bij stap 3 de code : nijntje17 in op www.stayokay.nl en geniet van je overnachting!

De nijntje-kamer is inclusief:

  • je geboekte overnachting(en)
  • familie-entreekaart voor het nijntje museum
  • opgemaakte bedden
  • uitgebreid ontbijt op echt nijntje-servies
  • nijntje-douchegel en -shampoo
  • nijntje-verrassing voor de kids

Hoera! De eerste Nijntjekamer is geopend!

Mocht je nou nieuwsgierig zijn hoe onze dag eruit zag bij de lancering in het StayOkay, dan raad ik je aan om onze toffe video te bekijken, je krijgt meteen een kijkje in de Nijntjekamer!

Hoe wij de Nijntjekamer en de dag hebben ervaren

Ik wil hierbij het StayOkay, Team Lewis én Mercis, ontzettend bedanken voor de leuke dag die wij hebben gehad. De theatershow “Nijntje op de fiets” was ontzettend leuk om te zien, onze dochter heeft werkelijk genoten. Toen Nijntje zelf aankwam raakte ze helemaal door het dolle. “OHHH NIJNTJEEE, NIJNTJE GROOT! MIJN NIJN” Mijn hart maakte op dat moment een extra sprongetje omdat we natuurlijk al een behoorlijke tijd bezig zijn met het ziekenhuis en haar mankementen. Dit maakte alles eventjes goed.

Hand in Hand met Kim Lian van der Meij

Hand in hand met Kim Lian liepen we naar de Nijntjekamer en werd deze officieel geopend. Ik vond het heel bijzonder om deel uit te mogen maken van dit moment en als een van de eersten deze ruimte te mogen bekijken. De kamer is licht, sfeervol en brengt mij even terug naar mijn eigen jeugd waarin ik ook veel van Nijntje heb gelezen en gekeken. Je kunt zien dat er echt liefde en aandacht zit in deze ruimte en ik vind het dan ook een prachtig eerbetoon aan wijlen Dick Bruna. Had hij dit nog maar kunnen zien, ik weet zeker dat hij hier zelf ook had willen slapen.

Wij gaan absoluut binnenkort een keer logeren in de Nijntjekamer, Leia ging al heel lief aan het tafeltje in de kamer zitten en was druk bezig met het bordje en de bestek. Voorgelezen worden door Kim Lian was natuurlijk de kers op de (nijntje)taart. Nogmaals ontzettend bedankt, onze dochter lag binnen 5 minuten te snurken in de auto.

 

Ga jij ook een keer slapen in de Nijntjekamer? En vergeet je de speciale kortingscode dan niet? <3

uitgelichte afbeelding Nijntjekamer via ThomasAbrahams

 

11 thoughts on “Hoera! De Nijntjekamer in het StayOkay is geopend! Kom je ook logeren?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.