Inglot Winter Look | Make those eyes pop!

Ik ben geen beautyblogger ofzo, maar ik vind het heerlijk om nieuwe merken uit te proberen, lekker te experimenteren en looks te maken. Zo kwam in contact met het prachtige merk Inglot Benelux door Bol.com. Lang verhaal kort, het ging om een twitterpost waar werd gevraagd wie deze producten wilde testen en uiteraard heb ik daar als mega beautyfanaat op gereageerd. Overigens met de gedachte dat ik het vast en zeker niet zou worden, maar het geluk stond aan mijn zijde en nog geen week later had ik een prachtige pakketje van Inglot in mijn handen die ik graag met jullie wil delen, inclusief een winterse look die je ogen laat knallen!

Ik voel me even een mega bofkont, want wauw. Wat zijn dit prachtige producten! Ik ontving drie producten om mee aan de slag te gaan, namelijk :

  • Inglot HD Illuminizing Loose Powder – kleur 42
  • Inglot Freedom System Palette met 4 kleuren
  • Inglot Mascara Lash Enchancer

Inglot Freedom System , inglot mascara, lash enchancer, inglot HD Illuminizing Loose Powder

Inglot HD Illuminizing Loose Powder – kleur 42

Een prachtig product die ik gebruik als als een soort highlighter. De poeder is samengesteld met lichtreflecterende delen en toegevoegde diamantpoeders om een zo natuurlijk mogelijke glow aan het gezicht of je lichaam te geven. Verkrijgbaar in vijf verschillende, subtiele tinten om een grauwe uitstraling tegen te gaan.  Ik vind het een heerlijk product. Hij houdt je gezicht mat, met een heel subtiele glans. Ik breng dit product voornamelijk aan op mijn junkbeenderen, neusbot, tussen mijn wenkbrauwen (voorhoofd) en mijn filtrum (het kuiltje bij je bovenlip). Het product is overigens vrij van parabenen en niet getest op dieren. Yay!

Inhoud: 4,5 gram
Prijs: € 20,-

Inglot Freedom System Palette

Het Freedom System palette is ontzettend gaaf! Je stelt zelf je palette samen en dat vind ik persoonlijk echt een mega pluspunt. In de palettes zit een magnetische bodem waardoor de pannetjes stevig blijven zitten en ook eenvoudig te verwisselen zijn. Ik vind het überhaupt een gaaf design. Strak en stijlvol. Voor een los pallette voor 4 pannen, dus zonder kleuren betaal je €9,00. Let op! Dit is dus exclusief de producten. Deze kun je zelf bij bestellen. Het mooie aan dit product is, is dat het herbruikbaar is, is een pan op? Dan bestel je gewoon een nieuwe in de kleur naar jouw wens. Zo kun je heerlijk afwisselen.

Inglot Freedom System , inglot mascara, lash enchancer, inglot HD Illuminizing Loose Powder

Over de oogschaduw:

Omdat ik de producten heb mogen ontvangen van Bol.com was het een verassing welke kleuren ik zou krijgen. Echt. Wat een prachtige kleuren! Het zijn kleuren die ik normaliter zelf NOOIT zelf zou aanschaffen. Oké de bruine tinten wel, maar rood en paars.. Niet erg gebruikelijk voor mij, maar oh wat ben ik hier blij mee! Het rode zorgt ervoor dat het blauwe van mijn ogen keihard ‘popt‘. De pannentjes bevatten elk 2,3 gram poeder. Ze zijn super gepigmenteerd en korrelen iets. Maar dat is een kwestie van voorzichtig zijn met je kwast. Niet te veel product opnemen, maar rustig opbouwen. Het blend makkelijk uit en laat je ogen mega knallen. I love it!

  • Freedom System Eye Shadow ‘What a Spice’: 297 – Paars ( de enige tint die in mijn ogen goed wordt omschreven)
  • Freedom System Eye Shadow “Matte” :  301 – Paars (maar ik vind dit dus echt meer een rood dan een paars tint)
  • Freedom System Eye Shadow “Matte” : 302 – Paars (dit vind ik meer bruin)
  • Freedom System Eye Shadow “Matte” :  303 – Roze (dit vind ik meer een beige)

Prijs per pan: €8,99 (2,3 gram)

Inglot Mascara Lash Enchancer

Een diepzwarte mascara met een kelvormige en siliconen borstel. Wat is deze mascara fijn! Ik zal je zeggen, een prima (budget) vervanging voor een Chanel mascara. Zei ik dat nou echt? Jup! Hij is prettig in gebruik en dankzij de borstel verleng je op een subtiele manier je wimpers. Nog een handigheidje van deze mascara is dat deze is te gebruiken wanneer je wimper extensions gebruikt. Nu gebruik ik dit zelf niet, maar deze informatie vond ik op de website van Inglot zelf.
Prijs: €14,-
Inglot Freedom System , inglot mascara, lash enchancer, inglot HD Illuminizing Loose Powder Inglot Freedom System , inglot mascara, lash enchancer, inglot HD Illuminizing Loose Powder

En dan de look:

Ik bouw de look door te beginnen met kleur 303, voor mij een wat beige achtige tint. Ik breng deze aan in het puntje van het bewegend ooglid, daarna de rood tint (kleur 301) en met de donker bruine tint in mijn crease. Let overigens niet op de krassen op mijn voorhoofd. Mijn huid is in de winter ontzettend jeukerig en trekkerig, maar ik weiger het om filters over mijn gezicht te gooien. Dit is hoe ik ben, gewoon normaal. Of nou ja, normaal…

De illuminzing loose powder brengt een subtiele glans aan op mijn junkbeenderen. Om het geheel niet al te dramatisch te maken gebruik ik een oudroze lip kleur. De kleur Ko Ko K van Kylie Jenner.

Wat vind ik van Inglot? Conclusie:

Ik ben echt ontzettend tevreden. De producten zijn ontzettend fijn in gebruik, blijven langdurig mooi zitten en zijn ook nog eens luxe verpakt. Het is een waar feestje om met deze producten te mogen werken. Je kunt de items van Inglot vinden bij: Bol.com

Wat vinden jullie van deze look? Ik weet het, ik ben geen beautyblogger, ik doe maar wat. Dus wees niet te streng voor mij alsjeblieft. Zouden jullie het ook leuk vinden om vaker dit soort posts te zien?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk

12 thoughts on “Inglot Winter Look | Make those eyes pop!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.