Kinderkleding tag | Favoriete merk, winkel en accessoire?

Ik ben gek op het shoppen van kleding voor mijn lieve mini  en daarom vul ik de Kinderkleding tag in. In de Kinderkleding tag beantwoord ik 12 vragen over kinderkleding. Zo kom je erachter waar ik het liefste shop, welk merk mijn favoriet is en of Leia meer kleding heeft dan dat ik heb.

De kinderkleding tag

WAT IS JE FAVORIETE WINKEL OM KINDERKLEDING TE SHOPPEN?

Zara, Kixx-online, Olliewood, Kleertjes.com, H&M, Mango, River Island en Hema zijn toch wel de meest voorkomende winkels waar ik Leia’s kleding shop.

WAT IS JE FAVORIETE KINDERKLEDING MERK?

Ik vind zoveel merken ontzettend leuk, maar Tumble ‘n’ Dry is wel echt favoriet. Goede kwaliteit! Net als Name-it, B.Noisy, Noppies, maar ook Hema. Verder vind ik Mango-kids en River Island echt te gek voor die kleintjes!

kinderkleding tag, ZARA Sale shoplog, kinderkleding tag

WAT IS JE FAVORIETE ACCESSOIRE BIJ EEN OUTFIT?

Armbandjes zijn echt super cute en een zonnebril kan ze ook heel goed hebben. Regelmatig pakt ze mijn hoed of tas dus het wordt wel een echte diva

KOOP JE OOK WEL EENS TWEEDEHANDS KINDERKLEDING?

Ja hoor, maar mijn voorkeur gaat persoonlijk wel uit naar nieuw. Duurdere merken wil ik nog wel eens tweedehands kopen, maar alleen als ik weet wie het verkoopt en als het er nog goed uitziet.

GEEF JE VEEL GELD UIT AAN EEN KLEDINGSTUK?

Nee op dit moment nog niet, kleintjes groeien zo snel dat een item soms maar 2 of 3 keer wordt gedragen. Dat vind ik dan nogal zonde. Grote merken koop ik vaak in de sale. Als ze straks wat ouder is en haar groeispurt eenmaal heeft gehad kan ze van mij gerust duurdere kleding krijgen. Dan gaat het namelijk ook wat langer mee. Schoenen vind ik daarentegen wel belangrijk. En ja die zijn, wanneer je een beetje goede wilt, wel prijzig. Maar goed, ik wil wel dat haar voeten goed staan en ze later geen last krijgt omdat haar ouders zonodig moesten besparen.

kinderkleding tag

WAT IS JE FAVORIETE KINDERKLEDINGSTIJL?

Ik denk niet dat ik specifiek een stijl leuk vind. Ik vind namelijk een hele hoop stijlen leuk en ik probeer dat dan weer te mixen en matchen.

MATCH JIJ WELEENS DE KLEDING VAN JE KINDJE MET JE EIGEN KLEDING?

Soms wel. In elk geval qua kleuren dan. Laatst had Leia haar spijker jumpsuit aan van de Hema en toen droeg ik mijn spijkerblouse met zwarte jeans. Manlief vroeg meteen of ik dat expres had gedaan haha.

HEEFT JE KINDJE WELEENS EEN PYJAMADAGJE?

Absoluut, en ik doe er net zo hard aan mee. We houden dan gezellig een pyjama dagje samen met een dekentje op de bank en Netflix. Heerlijk!

HEEFT JE KINDJE MEER KLEDING DAN JIJ?

Ja denk ik wel eigenlijk. Schoenen niet hoor! Ik ben de schoenen koningin haha!

WAT IS JE MEEST FAVORIETE KINDERKLEDINGITEM OP DIT MOMENT?

Een heerlijk knitted vest van de Zara, hij staat haar zo ontzettend mooi en ze vindt het zelf ook een heerlijk ding om aan te hebben.

ZARA Sale shoplog, kinderkleding tag

WELKE KLEUREN PASSEN HET BESTE BIJ JE KINDJE?

Mint, aqua, grijs en zachtroze vind ik haar het mooiste staan.

WAT ZOU JE NOG GRAAG WILLEN TOEVOEGEN AAN DE KLEDING GARDEROBE VAN JE KINDJE?

Een paar Timberlands zou ik wel echt tof vinden. Ik draag mijn eigen exemplaren altijd met liefde.

Dit waren mijn antwoorden op de kinderkleding tag. Ik tag hierbij Linda, Astrid, Mary-LouBianca, Judith en Marjo. Wat is jou favo kinderkledingmerk? En wat zou jij nog graag willen toevoegen aan de garderobe van je kleintje?

4 thoughts on “Kinderkleding tag | Favoriete merk, winkel en accessoire?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.