De leukste kindermeubels in Scandinavische stijl

Waar ik eerst een mini baby had, schiet onze dame ineens enorm de lucht in en ontwikkelt ze zichzelf in een razend tempo naar een klein dametje. Tijd om haar kamer eens aan te pakken en rond te snuffelen naar kindermeubels. Mensen die mij een beetje kennen weten dat ik van “anders” houdt en om die reden ben ik op zoektocht gegaan naar een leuk kindermeubel setje die niet alleen functioneel is, maar ook bij ons interieur past qua kleuren en materialen. 

Dit keer geen Ikea

Mijn speurtocht begon op het internet. Natuurlijk heb ik wel even gekeken op de site van Ikea, maar wij zijn hier thuis niet zo heel erg gecharmeerd van deze kindermeubels en bijna ieder huishouden in Nederland heeft wel zo’n setje staan. Laten we ook eerlijk zijn, Leia’s kamer is op dit moment net een IKEA warenhuis met haar commode, bedje en kledingkast haha. We waren opzoek naar iets in het wit aangezien onze meubels allemaal hoogglans wit zijn en we dit graag willen doortrekken naar de rest van de kamers in het huis om zo een mooi geheel te creëren. Het liefst in combinatie met hout omdat ik dit soort materialen samen met wit heel erg mooi vind, het maakt alles wat luchtiger en mooi licht. Maar wit is besmettelijk dus het moet wel makkelijk schoon te maken zijn. Daarnaast wilde ik zelf geen stijve setjes, maar speels met bijvoorbeeld ‘uitstekende’ poten. Beetje de Scandinavische stijl als ik mij niet vergis.

Kindermeubels met een Scandinavische twist

Ik kwam uiteindelijk terecht op de website van Emob en wordt daar stiekem een beetje wild. Naast leuke kindermeubels en een hele hoop voor spulletjes de baby , zie ik op deze website een hoop leuke dingen voor ons interieur met een Scandinavische twist. Ik hou d’r van!

Moderne set met 2 stoelen : €125,965

Ik vind dit een ontzettend leuk setje, alleen vind ik het zelf erg jammer dat je de schroeven zo duidelijk ziet zitten, wel vind ik het schuine in de poten van de stoeltje en de tafel ontzettend leuk en speels.

Kindermeubels

Kindertafel met twee stoeltjes – York in de kleur wit €87,95  of natuur: €84,95

Beide setjes van York zijn super functioneel dankzij het handvat in de rugleuning van de stoeltjes, een vierkant tafeltje is makkelijk weg te zetten in het interieur.

Kindermeubels

Tafeltje en 2 stoeltjes naturel €59,95

Wit gemixt met een mooi houten zitvlak en tafelblad in een wat schappelijkere prijs dan de bovenstaande kindermeubels.Kindermeubels

Ronde tafel met 2 stoelen in wit met hout €79,95 of wit met roze €71,95

Houd je net als ik van speels, functioneel en strak? Dan is dit setje met rond tafeltje super leuk! Wij hebben zelf dan ook voor dit setje gekozen in het wit met hout. Hij is ook verkrijgbaar in het wit met roze, maar ik ben zelf niet zo’n groot fan van roze. Die tic heb wel afgeleerd na mijn zwangerschap haha! Het setje is gemaakt van massief hout en is ontzettend makkelijk in elkaar te zetten. De poten draai je er in een simpele beweging onder en de rugleuning klik je in het zitvlak, waarna je hem nog vast zet met schroeven.

Het zitvlak en het tafelblad lijken een bepaalde coating te hebben waardoor de kindermeubels super makkelijk schoon te maken zijn. Daarnaast heeft het tafeltje in het midden een opberg vakje waar je speelgoed in kunt opruimen, handig!!

Kindermeubels

Wat voor soort kindermeubels hebben jullie in huis staan? Wat is jullie stijl?

 

3 thoughts on “De leukste kindermeubels in Scandinavische stijl

  • Ik vind vooral het laatste setje erg leuk, maar ik zal wel een knieperd zijn, want vind ze vrij duur. Maar ik heb ook geen idee wat zoiets normaal mag kosten.

  • Ik vind de set met de ronde tafel heel erg leuk. Ik zou dan toch voor de combinatie wit/roze gaan. Mijn dochter is echt helemaal weg van rose. Ze heeft laatst ook een nieuw Bedje gehad. Ook met roze natuurlijk. Dus zou een leuke combi zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.