Verzorging voor de bewuste man | Kneipp 2 in 1 Ready To Go

Kneipp 2 in 1 Ready To Go is één van de producten van de Kneipp mannenlijn, ontwikkeld voor de bewuste man die houdt van een dynamische geur en zijn huid wil beschermen tegen uitdroging met natuurlijke ingrediënten. Wij ontvingen thuis een exemplaar om uit te testen, benieuwd wat we ervan vonden?

Kneipp 2 in 1 Ready To Go

Kneipp 2 in 1 Ready to Go is, wat zijn naam al doet vermoeden, een douchegel en shampoo tegelijk met daarin frisse Lemongrass en opwekkende Guarana verwerkt.

Omdat Kneipp werkt met natuurlijke ingrediënten worden huid en haar op een milde wijze verzorgd. De Lemongrass in combinatie met Guarana zorgt ervoor dat het vochtverlies minimaliseert en de huid wordt beschermd tegen uitdroging.

Kneipp 2 in 1 Ready To Go

Waarom wij het testen:

Marco is nooit echt heel bewust bezig geweest met smeren, hij gebruikt hooguit de Dove Men Care doucheproducten, maar dat is ook pas sinds hij die een keer voor kerst heeft gekregen. Als iets bevalt, dan blijft hij vaak plakken bij hetzelfde merk. Vorig jaar kreeg hij van mij de L’Oreal Paris Men Expert Vita Lift Instant Force voor vaderdag, meer als grapje, maar hij smeert het nu netjes iedere dag en zijn huid is sindsdien echt enorm vooruit gegaan, dit zegt hij zelf ook.

Persoonlijk vind ik het erg leuk om te zien dat hij bewuster met zijn huid omgaat, je hebt tenslotte maar één huid dus je moet er goed voor zorgen. De Kneipp Ready To Go vind ik heerlijk ruiken, maar het is wel echt zo’n typische mannengeur. Als hij net gedouched heeft dan ruikt de badkamer nog uren na. Heerlijk vind ik dat! Zijn huid wordt er lekker zacht van en zelf vind hij het heel erg verfrissend voelen.

Het eindoordeel van Manlief:

Ik vind het een prima product, voor een goede prijs. Het product heeft een prettige structuur die erg fijn smeert. Daarnaast smeert hij ook goed uit, het product klontert niet. Aangezien het een douchegel shampoo is, is het denk ik ook wel belangrijk om te weten dat de damp die na het wassen van je lichaam afkomt niet in je ogen prikt. Iets wat ik vaak heb bij producten die te heftig zijn en daarnaast ook mijn huid vaak uitdrogen. Ik denk dat dit ook een prima cadeau is om te geven met bijvoorbeeld Vaderdag of kerst ofzo. Ik zou dit product zeker aanraden en vaker gebruiken.

Kneipp 2 in 1 Ready To Go

Voordelen van het product

  • Natuurlijke ingrediënten
  • Frisse geur

Naast de Kneipp 2-in-1 Ready To Go zijn er nog 2 producten voor de mannenlijn ontwikkeld. Zo kun je ook de 2-in-1 Douche Cool Freshness krijgen, een shampoo en douchegel met coolmint en zeemineralen en de Douche Foam Men Only, een schuimdouche met verse cedar en jojobaolie.

kneipp 2 in 1 ready to go
2-in-1 Douche Cool Freshness 200 ml €4,99 – Douche foam Men only 200 ml €6,99

Welke kies jij? Wat vinden jullie ervan dat mijn man een stukje input heeft gegeven voor een review? Vaker doen?

Dit blog bevat opgestuurde producten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.