Kneipp Silky Secret Bodylotion Review

Sinds september ligt deze heerlijk geurende en voedende bodylotion uit de Silky Secret lijn van Kneipp in de schappen. De Silky Secret bodylotion is voornamelijk gericht op de droge huid. Dit maakt het product bijzonder geschikt voor de ultieme verzorging van je huid in de wintermaanden. Ik mocht de Silky Secret Bodylotion testen uit deze lijn en ik denk dat ik er een nieuwe favoriet bij heb gekregen op het gebied van huidverzorging!

Kneipp Silky Secret Bodylotion

Na een lange warme douche vind ik het heerlijk om mijzelf nog even in te smeren met een fijne bodylotion. Ik ben al jaren een groot fan van Kneipp omdat er een goede balans tussen prijs en kwaliteitsverhouding zit naar mijn mening. Mijn eerste indruk naar aanleiding van de verpakking en de geur zijn goed. Ik ben benieuwd wat dit voor mijn huid gaat doen. Ik gebruik regelmatig douche foams van Kneipp vanwege de verzachtende verzorging en heerlijke geur en ik denk dat deze bodylotion op het eerste gezicht nog wel een favoriet zou kunnen worden.

De geur van de zijdeboombloesem is namelijk heerlijk. Als ik hem zou moeten omschrijven is het bloemig, vrouwelijk en stijlvol. Bij het opbrengen ruik je een subtiele rustgevende geur die voor een ontspannend effect zorgt. Dankzij de  melkproteïnen wordt de huid optimaal gehydrateerd en gekalmeerd. Daarnaast smeert hij ook erg fijn uit, maar breng niet te veel aan want dan kun je een witte waas krijgen. Een paar kleine drupjes zijn meer dan voldoende om de huid goed te verzorgen. Een flacon van 200 ml heeft een adviesprijs van €9,49

kneipp Silky Secret Bodylotion

kneipp Silky Secret Bodylotion

Verpakking

Ik vind het erg prettig dat de Silky Secret bodylotion verpakt zit in een tube met een handige klik dop. Dit vind ik persoonlijk veel prettiger en hygienischer werken dan wanneer je bijvoorbeeld een pot bodylotion in gebruik hebt. Verder is het een verpakking die we van Kneipp gewend zijn.

Conclusie

De bodylotion trekt niet super snel in, maar hij plakt daarentegen ook niet. Na het insmeren voelt mijn huid gladder en zachter aan en de geur is heerlijk en subtiel. Als ik ergens een hekel aan heb is een een te overweldigende geur die te lang blijft hangen. Zoals we van Kneipp inmiddels wel gewend zijn bevat de Silky Secret bodylotion geen parabenen, conserveringsmiddelen of siliconen. Een prima bodylotion voor een prettige prijs en o.a. verkrijgbaar bij Bol.com

Kende jij deze producten al? En wat is jouw favoriete Kneipp product?

samenwerken

3 thoughts on “Kneipp Silky Secret Bodylotion Review

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.