Kun jij ook wel wat hulp van een jurist gebruiken? 

Het kan maar zomaar gebeuren dat je in een juridisch conflict terechtkomt. Neem bijvoorbeeld de volgende situatie. Jij hebt online een nieuw bankstel gekocht en nadat je maanden hebt gewacht op de levering ervan, kom je tot de conclusie dat je bank helemaal niet de juiste kleur heeft. Je neemt je bestelling nog een keer door en je ziet dat de fout niet bij jou lag. De leverancier heeft de verkeerde kleur geleverd. De leverancier is echter van mening dat hij niets verkeerd heeft gedaan en dat je de bank moet aannemen. Wat nu? In dit geval is het belangrijk dat je je rechten kent. Je kunt daarvoor de hulp inschakelen van een jurist. Wij laten je zien hoe je dit snel en vooral betaalbaar kunt realiseren. 

Rechtshulp on demand 

Een jurist inhuren kan een dure aangelegenheid worden, zeker wanneer je niet weet hoeveel werk het vergt om jouw probleem op te lossen. Wanneer je grip op de kosten wilt houden, kun je eens kijken of rechtshulp on demand iets voor je is. Dit is een service waarbij je rechtshulp en advies kunt krijgen voor een vast bedrag. Het enige wat jij hoeft te doen, is even naar de site van Univé gaan om hier een vragenlijstje in te vullen. Aan de hand van deze vragen wordt gekeken naar welk soort jurist jij nodig hebt. Wanneer dit eenmaal is vastgesteld, krijg je een prijsopgave te zien. Ga je akkoord met dit bedrag, dan kun je daarna gelijk contact opnemen met jouw jurist. Deze zal kijken naar wat jij nodig hebt en kijken op welke rechten jij als consument aanspraak kunt maken. Waar nodig stelt de jurist ook een brief op die jij aan de leverancier van jouw bankstel kunt sturen. 

Een rechtsbijstandsverzekering 

Het kan zijn dat je vaker problemen hebt met leveranciers, huisbazen, werkgevers of met wie dan ook. Wanneer je regelmatig een beroep wilt doen op een jurist, dan kun je een rechtsbijstandsverzekering van Univé afsluiten. Met deze doorlopende verzekering kun je op ieder gewenst moment contact opnemen om voorzien te worden van juridisch advies. Kijk even goed naar de gebieden waarbinnen je rechtsbijstand kunt ontvangen. Er is een categorie voor ‘Verkeer en Voertuigen’, een voor ‘Consument, Koop en Wonen’ maar je kunt ook voor een combinatie van deze twee groepen gaan. Zo weet je zeker dat jij altijd de hulp kunt krijgen die je nodig hebt. Sluit je polis online af en met een paar klikken op de muis gaat jouw verzekering vandaag nog in. 

Welke aanvullingen heb jij nodig? 

Net als alle verzekeringen, kun je ook je rechtsbijstandsverzekering personaliseren. Op die manier pas je je verzekering geheel aan aan jouw situatie. Heb jij vaak problemen met jouw werkgever? Voeg dan het aanvullende pakket ‘Werk en Salaris’ toe. Komt jouw baas met een oneerbaar voorstel, dan kun je altijd terecht bij een jurist van Univé om jouw situatie te bespreken en jouw rechten door te nemen. Zo los je geschillen veel sneller op.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.