Melanie | Mama Musthave: Infinity armband

Zonder dat ik het wist, was ik al sinds de geboorte van zoonlief op zoek naar iets wat ik altijd bij mij kan dragen. Zou het dan toch een nieuwe tattoo worden? Heel lang heb ik daarover getwijfeld, maar om welke reden dan ook, ben ik nog nooit tot actie over gegaan. Tot ik het aanbod kreeg om een prachtig sieaad te bestellen bij Names4ever, Al struinend tussen hun prachtige producten, kwam ik iets tegen wat precies is wat ik zocht (zonder dat ik wist dat ik het zocht, goed hè!). Een prachtige zilveren infinity armband, omdat de liefde voor je kind oneindig is..

Mijn Mama Musthave: de infinity armband

Ik ben altijd al gek geweest op subtiele armbandjes, het liefst een stuk of drie/vier aan één arm. Super makkelijk ook, je hoeft ze nooit af te doen. Oorspronkelijk was dat de reden om voor deze armband te gaan. Hij zou prachtig passen bij mijn andere dunne armbandjes en gemak dient de mens: weet je hoe lastig het is om een armbandje om te doen? Ik persoonlijk ben er héél slecht in. Dus zou ik hem anders misschien een aantal keren dragen en vervolgens laten liggen. Deze prachtige infinity armband kan ik gewoon om houden, veel makkelijker!

infinity armband sieraad names4ever review

Snelle levering

Op 30 december deed ik de bestelling op names4ever en op 4 januari zat hij al in mijn brievenbus. Er moest nog een naam in gezet worden én oudjaarsdag en nieuwjaarsdag zat er tussen. Echt supersnel dus! Fijn, want als je zoiets moois besteld wil je er vooral niet te lang op wachten.

En ongeduldig als ik ben kon ik niet wachten om hem te bekijken. Hij was inderdaad nog mooier en subtieler dan ik mij had voorgesteld, ik ben er echt enorm blij mee.

Zoonlief vond de armband ook heel interessant. Tenminste… Voor heel even. Ooit zal hij zoiets als dit weten te waarderen, maar nu hij 20 maanden oud is, is Bumba gewoon nét wat belangrijker :).

infinity armband sieraad names4ever review

infinity armband sieraad names4ever review

Mooie infinity armband: jammer om te combineren

Eerst heb ik hem gecombineerd met de andere armbandjes die ik heb, maar dat was zo zonde! Dit sieraad met infinity teken en de naam viel helemaal in het niet daardoor. Vervolgens heb ik de infinity armband doorgeplaatst naar mijn andere arm (na wat gemopper van manlief: “Kun je zelf je armbandjes niet om doen?!”… Nee dus!). Dat was perfect! Zo hoort deze infinity armband voor mij te zijn, subtiel aanwezig, zonder andere sieraden en altijd te zien.

Win een infinity armband met de naam van je kind

Ben jij net als ik ook zo verliefd op deze mooie infinity armband en wil je ook graag een mooi exemplaar voor jezelf?

 • Laat hieronder een reactie achter (met een geldig e-mailadres, anders kunnen we je niet mailen)
 • Like de facebookpagina van Momambition en tag 2 vriendinnen die ook graag deze mooie armband willen hebben

Extra kans maken?

Voor elk Social Media kanaal waarop je ons extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. Deze winactie loopt tot en met maandag 16 januari 2017. Om 16.00 uur sluit de actie en ontvangt de winnaar een persoonlijke mail van Cassandra. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Wat draag jij het liefst als moeder sieraad?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met een bedrijf/merk.

18 thoughts on “Melanie | Mama Musthave: Infinity armband

 • Linda Post says:

  Ik doe zeker weten mee! Zit te twijfelen tussen een ketting of armband, maar nu ik deze zie wauw! En dan met de naam van mijn dochter Fenna!

 • Natasja Smit says:

  Vind zowel een armband al ketting even mooi om te dragen als moedersieraad. Dus echt een liefste die ik draag heb ik niet ja toch beetje wel beide ?? ik heb op fb 2 vriendinnen getagged en ik volg momambition al op alle kanalen

 • Mariska giulianojazzlyna says:

  Wow wat super gaaf!! Ik heb nu al een metting met mamamelk die ik elke dag kan dragen. Ivm mijn werk als verpleegkundige kan ik een armband niet elke dag dragen. Maar ze zijn wel heel mooi. Welke naam is moeilijk kiezen. Heb 3 kids. Maar dat komt wel goed. Erg leke actie!!.

 • Elke schakeltje is een obstakel die mijn autistische zoon en ik hebben overwonnen om uiteindelijk bij ons doel,de moeder zoon band te versterjen,te komen Bjorn als naam graag Heb op fb gedeelt,gerepint en geteeet

 • Thea v Boven-cia says:

  Ik doe heel graag mee voor me dochter melanie die hun eerste kindje verwachten een klein prinsesje wat in mei geboren word het zou een geweldig kado voor haar zijn een prachtig armbandje met de naam Livana hiervoor heeft ze 2 engeltjes verloren dus dit klein wondertje is zo gewenst mischien leuk om er 2 sterretjes er in te laten graveren ik weet zeker dat ze een traantje zal laten met deze prachtige armband

 • Cindy Jerphanion says:

  Amazing! !!is echt zooo coool gaaf wauw!!!!<3 <3 <3 Wat een ontzettend leuke prijs wordt helemaal gekkkkkkk op deze weggeven actie! !!! en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!! Jaaaa???? ik wil heeeelheeeeel graag deze kans wagen ook zo mooi van ons gezin mijn duimen gaan overuren draaien . En hopen dat de wens werkelijkheid wordt !ben echt helemaal ENTHOUSIAST ????? MAAK ME GEK

 • Wat een mooie armband! Ik doe graag mee met de winactie.
  Ik zou de naam van mijn overleden hond er in graveren, zodat ze toch voor altijd bij me is.
  Ik heb geen facebook, maar ik heb je bericht wel geloved en gesaved op bloglovin (meermyr).

 • Jennifer Lee says:

  Ik doe super graag mee! Zou geweldig zijn met de naam van mn zoontje. Ik draag normaal geen armbanden omdat de meesten niet bij alles passen. Maar deze wel!

 • Prachtig sieraad. Ik doe heel graag mee. Mn partner een sieraad gegeven na de geboorte van ons zoontje met de naam. Maar mama zou er ook heel graag 1 willen! ♡

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.