Melissa | In de categorie : eerste keren,

Als je net papa en mama bent geworden zijn er een heleboel eerste keren. In de loop van de tijd zal Melissa in de categorie van de eerste keren haar ervaringen met jullie delen. Deze week beginnen we met een uitje…

In de categorie eerste keren

De oppas

Je moet er een keer aan geloven: je prachtige kindje, waar niemand zo goed voor kan zorgen als jij, achterlaten bij een ander. Omdat we naast papa en mama ook nog vriendje en vriendinnetje zijn, wilden we graag iets gaan doen met vrienden zonder baby’s. Maar het moest het voor mij wel waard zijn om de baby naar een oppas te brengen.

Omdat ik ook wel redelijk gelukt ben hadden we bedacht dat Bram wel naar mijn ouders kon. Mijn ouders waren het daar heel erg mee eens ;). Het zou best goed kunnen dat ze de hele dag niks anders hebben gedaan dan kijken naar de kleine Bram.

Het uitje

10 september was het zo ver, Appelpop! We zouden zeker wel een uurtje of 9 weg zijn. Met als gevolg dat ik daarvoor de halve dag door het huis heen heb gerend om alle benodigdheden bij elkaar de rapen voor ‘het uitje’ van Bram. Check check dubbel check en gaan met die banaan. We hadden er erg veel zin in maar eerst moest ik de enorme drempel over: onze kleine Bram achterlaten. De appjes heen en weer met mijn vriendinnetje, ook een mama, gingen ongeveer als volgt:

ik: “oei wat moeilijk dit!” zij:  “je kan het!”

Naar

Ik: “Woohooo wij zijn onderweg. Party!” zij: “ Wij ooook!! Party party” ik: “mommies going wild!! (wijnglas emoticon)”

Natuurlijk konden we lekker dichtbij parkeren.. maar niet heus. Gelukkig was het lekker weer, of zeg maar gerust hysterisch warm. Maar klagen deden we niet hoor… oké misschien ook wel. Nadat we half Tiel door gesjokt waren begon ik mij af te vragen waarom ik het een goed idee vond om schoenen aan te doen die ik bijna nooit aan heb. Gelukkig was ik wel zo helder geweest om blaren pleisters mee te nemen. Door de drukte konden we nergens echt bij en de optredens niet heel erg goed horen maar dat kon de pret zeker niet drukken! Mooi weer, lekker wijntje en gezelligheid.

Conclusie

We hebben een ontzettend leuke tijd gehad met elkaar. Ook al zit de baby in je achterhoofd. Het was fijn om weer even tijd samen door te brengen. Ook Bram heeft het leuk gehad bij opa en oma. En hoe ontzettend fijn is het om dan je kleine dan weer heerlijk te kunnen knuffelen. Gelukkig voor papa en mama heeft de kleine super goed geslapen die nacht!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.