Van plofbank tot wegkruipbanken, welk zittype ben jij?

Lekkere Plofbanken, hangbanken, mooie grote hoekbanken, wegkruipbanken, rankbanken: wat voor zittype je ook bent, met deze bankstellen zit je altijd lekker! Een nieuwe bank kopen is lastig, daarom heb ik alle zit types voor je opgezicht. Welk zittype ben jij?

Voor ploffers

Je ziet eigenlijk al hoe ie zit, deze stoere plofbank. De dikke, fluffige kussens van fluweelachtige stof geven hem een hoog aaibaarheidsgehalte. Voor zo’n bank moet je wel de ruimte – of hoogte – hebben, want hij oogt vrij zwaar.

zittype hoekbank plofbank

Voor wegkruipers

In een echte wegkruipstoel moet je natuurlijk wel de ruimte hebben om met opgetrokken benen en een dekentje te zitten. Heerlijk met een boek erbij. Een anderhalfzits is dan dé oplossing.

Voor lovers

Rank en luchtig: dit tweezitsbankje met houten pootjes. Voor wie iet veel ruimte heeft of gewoon lekker dicht tegen elkaar aan wil kruipen. De pootjes geven hem zijn ranke uitstraling, de capitonnering maakt hem een tikkeltje klassiek, maar helemaal van nu

zittype hoekbank plofbank

Voor aanschuivers

Een extra zitplek heb je zo gecreëerd. Met een verzameling poefs in mooie vergrijsde pastellen en van verschillende materialen heb je er zo een paar extra zitplaatsen bij. Handig!

zittype hoekbank plofbank

Voor luiwammesen

Een avondje lummelen met het hele gezin: daar is deze hangbank voor gemaakt. beetje opschuiven, dan kan de hond of poes er ook nog bij. Hij heeft een flink formaat, maar blijft toch luchtig door zijn ranke pootjes. Kleed ‘m lekker aan met veel zachte pastelkussens in velours en linnen. Perfect!

zittype hoekbank plofbankzittype hoekbank plofbank

Voor Genieters

Een avond bankhangen is niet compleet zonder een lekkere hoekbank met een plaid of een lekker zacht dekentje. Gebreid, gehaakt of geweven, maar allemaal even warm en aaibaar. Kies voor mooie vergrijsde kleuren die matchen eigenlijk altijd wel met alles.

zittype hoekbank plofbank

Ik ben zelf een mix tussen een luiwammes en een wegkruiper haha! Ik zit met enige regelmaat met opgetrokken benen en een lekker warm dekentje op onze heerlijke bank. Wat voor zittype ben jij?

afbeeldingen via shutterstock

3 thoughts on “Van plofbank tot wegkruipbanken, welk zittype ben jij?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.