Shoplog Action | Baby, Haar en verzorgingsproducten

Alweer een Action shoplog? Jahaaa ik ben alweeeeeeer naar de Action geweest… Sorry, iets in die winkel schreeuwt gewoon om mijn aandacht.. Nee, just kidding, ik was de vorige keer haarlak vergeten en natuurlijk kom ik weer thuis met een tas vol andere dingen.. Kijk je gezellig mee naar mijn aankopen?

Ik kwam dus voor haarlak, want mijn geliefde wederhelft die heeft weer eens MIJN bus leeggespoten op zijn haar, doen jullie mannen dat ook? Jou haarproducten jatten? Mega irritant kan ik je vertellen.. Sta je weer eens krullen te draaien met je slappe haartjes, kom je er na de tijd achter dat die bus haarlak dus leeg is en je krullen na 10 minuten verlept langs je gezicht hangen. Leuk. NOT! Ja ja, female problems.. Een nieuwe bus haarlak dus.. Wij hebben standaard deze, het is een grote bus voor maar €1,99 en hij doet prima zijn werk. Ik blij en vooral man blij..

Action

Toen ik dus bij het schap stond van de haarproducten en ik alles een beetje aan het scannen was met mijn ogen.. Want dat is wat ik altijd doe, ik scan langs alle producten en soms stopt mijn scanner omdat mijn ogen worden geprikkeld door A: iets mega lelijks B: iets super grappigs of C: iets nieuws wat mij interessant lijkt om uit te proberen. Dit laatste was nu het geval. Ik zag een mooie Petrol kleurige pompfles staan met het woord arganolie erop. Oké dubbele trigger… Mooie fles + grote hoeveelheid + Arganolie + goedkoop (1,99 voor een liter), daar heb ik dus de shampoo en conditioner van meegenomen. Kunnen we weer even vooruit.

Action

Voor Leia nam ik wat elastiekjes mee en wat leuke klik klak klipjes, en ach laat ik eens aardig zijn voor mezelf en ook ff wat nieuwe bobbypins meenemen en elastiekjes. Wie weet gaat manlief die ook wel jatten nu hij zijn haar bijna even lang heeft als mij.. Heb ik dat al verteld? Hij kan zelf een mini staartje in… Ik weet nog niet goed wat ik ervan moet vinden.. Ik weet dat het een trend is om als man lang haar te hebben.. maar ik weet niet.. het is niet zo mijn ding.. tenzij je Brock o Hurn (klik op zijn naam en glij van je stoel)  heet, dan is het geoorloofd!

Action babydoekjes

Oké genoeg onzin, verder met de shoplog! Bij de kassa kwam ik een super koopje tegen. 4 pakken baby doekjes (sensitive) voor maar €2,50! die gaan we dus ook ff proberen! Verder nam ik nog wat pedaalemmerzakjes mee voor op de prullenbak op mijn werkkamer. Oja, Leia had nog een nieuwe tandenborstel nodig nadat ze het nodig vond om die van gaar doormidden te breken, dus deze van Colgate was maar 0,85 cent. Dikke prima!Voor mezelf nam ik nog Hand-en nagelcreme mee van Vaseline. Ik vind deze altijd heel erg fijn.

Action shoplog

Nou jongens, dat was hem weer voor vandaag, ik was voor dit alles bij elkaar zo’n €12,- kwijt en we kunnen weer even flink vooruit.

Welke dingen koop jij standaard bij de Action? En wat absoluut niet?

5 thoughts on “Shoplog Action | Baby, Haar en verzorgingsproducten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.