Mijn favorieten | H & M summer wishlist

De zon laat zich steeds vaker zien en ik kan er niet meer omheen; ik moet mijn zomercollectie uit gaan breiden. Afstand nemen van spullen vind ik moeilijk en ik bewaar dus al mijn oude kleding… Tel daarbij op mijn non-existing talent voor alles op het gebied van fashion en beauty. En dan kun je rustig de conclusie trekken dat mijn garderobe echt een hopeloze zaak is. Er moet dus geshopt worden.

En daar zit ‘m dus het punt; ik hou niet van shoppen.
Al eerder schreef ik hoe ik zelfs mijn boodschappen online bestel middels de AH online service. Maar ook voor andere zaken ga ik niet graag de deur uit. Een kadootje voor een verjaardag? Leuke nieuwe accessoires voor in huis? Ik bestel alles online. Zo ook kleding :-)

Lees ook eens Boodschappen doen…

H&M

En vandaar mijn enorme liefde voor de H&M. Hennes & Mauritz is een Zweedse modeketen met meer dan 4351 filialen in 64 verschillende landen. Oprichter Persson opende zijn winkel Hennes in Västeras in Zweden, geïnspireerd door het succes van winkels in Amerika. Winkels die grote hoeveelheden kleding verkochten tegen lage prijzen kwam veel voor in New York, maar nog niet in Europa. In 1968 breidde Persson het bedrijf uit door Mauritz Wildforss, en jacht- uitdoor, en herenconfectiewinkel te kopen. De eerste twee afdelingen werden geschrapt, maar de herenkleding bleef. En daar was de ons welbekende H&M. Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ik de winkels vaak ontwijk, want ik kan hier nooit iets vinden. Ligt misschien aan mij hoor.

Free spirit

Maar goed, ik moet dus nieuwe kleding hebben. En als ik zeg moet, dan is dat niet zo omdat ik graag iets nieuws wil. het is een soort van pure noodzaak, wil ik me met goed fatsoen deze zomer nog buitenshuis kunnen vertonen.
Geluk bij een ongeluk; ik open mijn H&M app en mijn oog valt meteen op de Free spirit campagne.

Bohemian outfits en prachtige details: perfect voor zwoele zomerse dagen

En dat is dus helemaal iets voor mij! Ik heb geen verstand van mode, maar bohemian is hélemaal mijn ding!

Summer wishlist

Dus om het mezelf wat makkelijker te maken, maakte ik een summer wishlist met items die ik heel graag wil hebben. Criteria? Vrouwelijk, beetje hippie, makkelijk te combineren en draagbaar. Want ja, vier kids, ik moet ermee op het schoolplein kunnen staan.

summer wishlist

 

 

Deze beige satijnen jurk heb ik met stip op nummer 1 gezet. Gewoon omdat ik deze heel erg mooi vind. Met een warrige knot en een paar slippertjes, geen idee of het hip is, maar ik vind het mooi.

 

 

 

 

summer wishlistsummer wishlist

Een heerlijke wijde gestreepte broek, ik hou niet zo van strak als het van dat plakkie kakkie weer is. Gecombineerd met een zwarte off shoulder top. Het liefst zou ik hier trouwens knetter hoge high heels bij dragen.

summer wishlist

 

Een rechte witte kaftanjurk. Oh deze lijkt me zo fijn wanneer het heel erg warm is. Lekker luchtig en ideaal voor mij; 1 kledingstuk zodat ik niet ingewikkeld hoef te doen met combineren.

 

 

 

 

summer wishlist summer wishlist

Ja sorry, weer zwart. Heel saai, maar het matcht zo makkelijk. De wijde blouse van chiffon is lekker hippie style, hou ik van. Verder voel me, sinds ik de 30 gepasseerd ben, wat ongemakkelijk bij teveel bloot. Dus óf boven iets bedekter óf onder. Een short met een hemdje is niet meer aan mij besteed, hoewel ik het erg mooi vind bij anderen.

Wat staat er op jouw summer wishlist?

 

2 thoughts on “Mijn favorieten | H & M summer wishlist

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.