Tekort aan inspiratie of writers block?

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen. Het gaat niet echt lekker met mijn blogjes de laatste tijd. Ik heb een enorm tekort aan inspiratie, een écht writers block. Hoewel er enorm veel gebeurd, ik enorm druk ben. Dus ik ga jullie vragen: willen jullie me alsjeblieft helpen?

Op zich kan ik wel schrijven. Daarom gebruik dit tekort aan inspiratie dan ook maar om er een artikel over te schrijven. Om mijn noodkreet naar jullie te schreeuwen. Ik kan jullie hulp goed gebruiken. Enórm goed zelfs.

Tekort aan inspiratie, ondanks enorm druk leven

Ik snap er eigenlijk niks van, want ik ben op het moment zó verschrikkelijk druk. Zo druk, dat ik af en toe vergeet dat er een blog online mag op deze leuke site (sorry Cassandra!). Zo druk dat ik nu, donderdagavond 22uur, zit te schrijven voor een artikel wat op vrijdagochtend om 7.30 uur online mag. En ik bedacht me dus echt pas zojuist dat het donderdagavond is en er morgenochtend een blog online moet.

Ja natuurlijk, het is een hobby en het moet geen stress opleveren. Maar afspraak is afspraak en als ik afspreek dat er op vrijdag om half 8 een artikel van mij online komt, dan zál en moet dat ook gebeuren. Nou levert het zeker niet echt stress op, het is nog steeds vooral hobby en ik ben allang blij dat ik op Momambition mag bloggen. Maar ik merk wel dat het er makkelijk bij inschiet als ik qua werk druk ben.

Dus, lieve lezers, jullie mogen mij inspiratie geven

Ik zou het leuk vinden als jullie mij via een reactie onder dit bericht een willekeurig woord of woorden geven om over te bloggen. Alle gegeven woorden zal ik bewaren en regelmatig zal ik één woord gebruiken ter inspiratie voor een artikel. Dus: hoe meer woorden ik van jullie krijg, hoe langer deze rubriek kan blijven bestaan :-).

Zijn er dingen of onderwerpen waarvan je wilt dat ik ze voor je uitzoek? Ik kan niks beloven, maar zal van zoveel mogelijk zaken gebruik maken om mijn tekort aan inspiratie op te heffen :).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.