Tuinverbouwing #3 | Dag lelijke muur en loungen met Action

Yes weer een nieuwe update van onze tuinverbouwing! Deze week laat ik jullie zien hoe wij een heeeeeel lelijke muur hebben weggewerkt in onze tuin én hebben we super cheap, een toffe loungeset gescoord! Laat die zomer maar komen hoor!

Tuinverbouwing #3

Doei lelijke muur en garagedeur!

Een halve beton muur en een stenen muur. Daar keken we tegenaan vanuit de woonkamer en de keuken. Lelijk. Gewoon lelijk. Maar eerlijk is eerlijk. Een schutting er tegen aan plaatsen is gewoon ruimte verspillen en er een klim op tegen aan laten groeien duurt me gewoon te lang. Ik wilde direct resultaat. Deze wilgenmatten zorgen voor een mooi geheel en geven meteen een beetje een strandfeest gevoel. Daarnaast zijn ze ook niet zo heel erg duur. Dus een slimme, snelle én budget oplossing om lelijke hoeken in je tuin weg te werken.

De Garageduur heb ik jaren terug eens geschilderd met een metaalverf. Eerder was hij groen met wit en nu gewoon zwart. Stond gelijk al anders en minder oudbollig. Maar die hele garage deur is in al die tijd niet gebruikt. Oke, ik lieg. Toen we zijn begonnen met onze tuinverbouwing hebben we ook de schuur volledig leeggehaald en toen heeft de deur dus wel even opengestaan. Maar voor een garage deur zet je geen loungeset neer. Dat staat gewoon raar voor een deur. Dus wat dachten wij.. we trekken het wilgen mat gewoon door. Maak je meteen een mooie hoek.

tuinverbouwing loungen action tuinverbouwing loungen action

Lekker loungen met Action:

In de week dat we begonnen met de tuinverbouwing liep ik een rondje door de Action en tijdens het afrekenen viel mijn oog op een loungeset. Wat een leuke set! Hij ziet er comfortable uit! Na het afrekenen ben ik er meteen even op geploft en ik was verkocht. Helemaal toen ik de prijs zag want hij was in de aanbieding van 200,- voor 159,-. Ik heb wat foto’s gemaakt en deze naar mijn man verstuurd en uiteindelijk hebben we samen besloten om een dag later de set op te halen. Wat een plaatje is het. En hij zit echt heeeeeerlijk! Hij past perfect bij hoe de tuin wordt.

Ik moet zeggen dat het al steeds meer een tuin begint te worden. We zijn er nog niet, er moet nog een stukje terras afgemaakt worden en ook de speelhoek voor Leia. Het zand moet nog in geveegd en gelopen worden, maar ik wilde toch vast even weer een update geven. Ik durf niet te zeggen dat de volgende update meteen volgende week komt, onze dochter heeft momentele wat last van haar gezondheid, maar daar vertel ik jullie binnenkort meer over.

18 thoughts on “Tuinverbouwing #3 | Dag lelijke muur en loungen met Action

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.