Voor welke type vader zoek jij een vaderdag cadeau?

Er bestaan heel veel type vaders, welke type vader heb jij? Of welk type vader is je man? Wil jij hem graag in het zonnetje zetten en zoek je een leuk Vaderdag cadeau? Geen idee wat je moet halen? Ik heb een lijstje met Vaderdag cadeau’s gemaakt ter inspiratie voor 4 verschillende type vaders:

Dit artikel is tot stand gekomen doormiddel van een samenwerking

Voor welke type vader zoek jij een vaderdag cadeau?

Mijn man is het type game-vader, maar ook het type die houdt van reizen. Voor hem een cadeau vinden is soms een ware hel. Een zoektocht die niet van ophouden weet. Waar ik meestal dikke punten mee scoor? Een cadeaubon van Steam of een weekendje weg. Stop daar een leuke tekening of knutsel van Leia bij en de man is weer gelukkig. Voor nu geef ik je wat tips voor 4 verschillende type vaders en het vaderdag cadeau wat hierbij kan passen zodat jij niet meer met je handen in het haar zit.

De Game vader

De game-freak is een papa die graag een spelletje speelt op zijn lichtgevende computerkast die hij zelf in elkaar heeft gezet.  (yepp dat is de mijne). Uren schiet hij er wellustig op los.. Hem doe je een plezier met bijvoorbeeld zijn eigen game-kamer die hij kan op leuken met een toffe gameposter van bijvoorbeeld Battlefield, Zelda of Minecraft. Heb jij meteen die ellendige computer niet meer in je woonkamer te staan loeien, win-win situatie toch? Wil je hem nog meer een plezier doen? Geef hem een Steam kaart cadeau voor vaderdag, scoor je bij Primera en scoor je bij papa punten mee!

Voor welke type vader zoek jij een vaderdag cadeau? Overhemd, arrow, overhemden

De vader die houdt van reizen

Heb jij een vader die gek is op reizen en iedere dag aftelt tot hij weer op vakantie mag? Geef hem dan een mooie wereldposter cadeau die je vervolgens op een prikbord plakt waardoor hij met prikkers alle plekken waar hij is geweest kan “aanstippen”.  Leuke tip; geef hem meerdere kleuren prikkers cadeau, zo kan hij bijvoorbeeld de kleur blauw gebruiken voor steden en plekken waar hij graag nog heen wilt en met bijvoorbeeld rood kan hij dan de plaatsen aangeven waar hij al wel is geweest. Extra tip: geef een cadeaubon voor een weekendje weg. Stiekem ook wel heel erg leuk voor jezelf!

Voor welke type vader zoek jij een vaderdag cadeau? Center Parcs Villages Nature® Paris Disneyland Paris Mamablog weekend weg Vapiano
tijdens onze vakantie naar Village Nature Paris

De Bourgondische vader

De bourgondische vader viert het leven met lekker eten en drinken en mag ook graag lekker lang tafelen of uren op het terras zitten. In de zomer leeft hij voornamelijk buiten, heb je thuis een mooie overkapping? Maak er dan een gezellig plekje van door een aantal mooie posters van bijvoorbeeld wijnen en hapjes neer te hangen, zo kom je nog meer in de sfeer. Maak het af met een leuke diner cadeaubon.

zien en doen in brest Voor welke type vader zoek jij een vaderdag cadeau? momambition.nl
Burgers eten in Brest (Frankrijk)

De film vader

Kijkt jou man/vader graag films en series? Tover een overgebleven kamer om tot een ware thuisbioscoop en hang er wat gave filmposters op of bekleed één muur met zijn favoriete film poster. Leg een Pathe thuis bon klaar met daarbij een koud glas cola (met ijs natuurlijk) en niet te vergeten een bakje popcorn en lekker genieten want je plant hiermee meteen een cheap-ass datenight terwijl je geen oppas nodig hebt! Yay! De nationale bioscoopbon is natuurlijk ook super leuk om te geven!

Met cadeaubonnen kun je alsnog een persoonlijk Vaderdag cadeau geven waarbij je goed kunt inspelen op het type persoon die je vader of man is. Ik weet het, je man is niet je vader, maar het is toch leuk om hem een kleinigheidje te geven namens je kindje, doe er een mooie tekening of knutselwerkje bij en je Vaderdag cadeau is helemaal af! Je kunt natuurlijk ook kiezen voor cadeau’s met naam, iets met : voor de liefste papa of een keukenschort met “de leukste papa is ….”. Veel succes en alvast een hele fijne Vaderdag!

Wat geef jij als Vaderdag cadeau?

5 thoughts on “Voor welke type vader zoek jij een vaderdag cadeau?

  • Petra van der Poll says:

    Ik zou gaan voor een cadeau voor de Bourgondische vader, aangezien mijn pa gek is op eten! Daarbij is hij ook gek op whisky, dus ik zou er ipv wijn, een fles whisky bij doen.

  • ByChristiana says:

    Als ik moet kiezen uit bovenstaande opties heb ik een film-vader. Deze filmvader komt zondag gezellig bbq-en, want hij ‘heeft nooit iets nodig’ wat cadeaus betreft.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.