Vlog | ILOVEBEAUTY 2017

Gisteren ben ik samen met Josan van GoodGirlsCompany naar het ILOVEBEAUTY event geweest in de jaarbeurs in Utrecht. Naast het shoppen van prachtige make-up merken zoals W7, Sleek en NYX, was er ook een meet & greet met Cynthia Schultz, een masterclass van KimterStege, waren er diverse workshops en nog meer leuks. Kijk je mee?

ILOVEBEAUTY event 2017

Ik had al eerder beloofd om wat meer video’s te gaan doen, dus het ILOVEBEAUTY event was het uitgesproken moment om hiermee aan de slag te gaan. Mocht je dus willen weten hoe het ILOVEBEAUTY event eruit ziet en wil je vast een beetje sfeer proeven voor volgend jaar? Kijk dan snel de video waarin ik je meeneem op een tour over het ILOVEBEAUTY event.

Man, man, man. Die foto met Cynthia, wat sta ik er toch vreselijk op hahah! Maar wat is ze leuk en prachtig! Ik lees haar blogs echt al jaren met veel plezier en haar overstap van MissLipgloss naar Cynthia.nl vind ik echt ontzettend stoer van d’r.

Er werden diverse workshops gegeven, maar jammer genoeg ben ik hier niet aan toe gekomen. Dat is dus mooi een dingetje voor volgend jaar want de workshops die werden gegeven waren wel echt tof! Denk bijvoorbeeld aan leren shapen als een pro door Sleek of Brows on Fleek met Anastasia Beverly Hills. Workshop tickets kosten maar €3,- per stuk, echt een koopje!

Shopperdershop

Uiteraard heb ik een heleboel geshopt, waaronder de beurstassen van BLUXBOX en W7. Ook bij de Boozyshop stand heb ik de nodige items gescoord. Ik moest er alleen wel een dik uur voor in de rij staan. Tijdens de beurs kreeg je bij inlevering van een ticket, een goodiebag van Treets Traditions en bij BeautyLash kreeg ik echt een super tof cadeautje, maar daar wil ik nog niet te veel over verklappen. Verder ben ik even benieuwd naar jullie mening:

Willen jullie graag een geschreven shoplog, of toch liever een unboxing video met de nodige uitleg?

 

12 thoughts on “Vlog | ILOVEBEAUTY 2017

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.