W7 Lipstick | Vampire Kiss

Toevallig fan van The Vampire Diaries? Dan is deze W7 Lipstick in de kleur Vampire Kiss wellicht iets voor jou. Geen nood, wanneer je geen fan bent van de serie maar wel van knal rode Marilyn Monroe lippen houdt dan kun je ook je geluk niet op.. Naar welk feestje draag jij deze spannende kleur?

Lipstickjunkie

Ik ben dol op lippenstiften.. Maar het gekke is nog wel dat ik voor ik moeder werd eigenlijk nooit lippenstift heb gedragen. Ook geen glossy overigens.. Na de bevalling kwam hier wonderbaarlijk verandering in en één van mijn eerste lippenstiften was van Catrice. Wat een fijne lippenstiften hebben hun zeg! Inmiddels is Leia bijna 2 en heb ik een behoorlijke verzameling opgebouwd en draag ik bijna iedere dag wel een kleurtje. Tijdens mijn shopping spree spotte ik bij de OP=OP Voordeelshop lippenstiften van W7 en ik werd getriggert.. Ik ben een groot van het merk W7 en heb dan ook al een behoorlijke collectie aan oogschaduwpalettes van dit merk, maar geen enkele lipstick. Tijd om die ook te gaan testen..

W7 Lipstick Vampire Kiss

W7 Lipstick – Vampire Kiss

De prijzen van de W7 lipsticks variëren tussen de €2,- en de €4,- een prima budget prijs dus. Vaak is het bij de OP=OP dan ook zo dat wanneer je meer koopt, je meer korting krijgt. Anyway, de verpakking is zwart en op de dop zie je het merkje staan, aan de onderkant zie door een transparant stukje de kleur die in de verpakking zit. Handig! Onderop, aan de kant waar je ook de kleur ziet, vind je daarnaast een sticker met de kleurnaam en aan de zijkant een sticker met informatie met onder andere de ingrediënten. De W7 Lipstick bevat 3 grams en de kleur die ik heb aangeschaft heet Vampire Kiss.

Ik vind de verpakking een luxe uitstraling hebben en ben erg tevreden over de matte finish. De draagduur is ook meer dan prima. Ik ben zelf een type wat nog wel eens wil bijwerken, zelfs als het er allemaal nog aardig goed op zit. Maar wauw, ik voel me bijna Marilyn Monroe met deze kleur!

W7 Lipstick Vampire KissW7 Lipstick Vampire KissW7 Lipstick Vampire Kiss

Swatches

W7 Vampire Kiss Lipstick

Normaliter draag ik best veel zachte roze tinten, maar ik heb een aantal knal kleuren, maar zo’n knal kleur als deze had ik nog niet in mijn collectie. Zoals ik al eerder aangaf, de kleur doet me echt denken aan Marilyn Monroe.. Misschien moet ik maar een zo’n witte wapper jurk halen en m’n haar in de krul gooien, misschien leuk idee voor een carnaval?!

Full Face Look

Bij zo’n knalkleur draag ik vaak geen heftige oogmade-up, ik heb het daarom rustig gehouden en een oude tint gebruikt met daarbij eyeliner. Dit is voor mij geen alledaagse lipstick, maar echt voor een avond uit ofzo. 
W7 Lipstick Vampire Kiss

W7 Lipstick Vampire Kiss

Naar welke gelegenheid zou jij deze W7 Lipstick, kleur Vampire Kiss dragen?

3 thoughts on “W7 Lipstick | Vampire Kiss

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.