Win 2 entreekaarten voor Thermen Bussloo

Ook tijdens de kerstdagen wil ik jullie graag even lekker pamperen. Net als tijdens het Sint Win Weekend van vorige maand, mag ik weer 2 entreekaarten voor Thermen Bussloo weggeven. Wat je hiervoor moet doen lees je verderop in het artikel. 

Vorige keer vertelde ik jullie al dat mijn eerste keer sauna nogal onwennig was. Een aantal jaren geleden, toen ik nog thuis woonde en nog met mijn ouders meeging op vakantie naar Turkije hebben we een bezoekje gebracht aan een Hamam. Het fijne aan de Hamam was dat je gewoon in je bikini mocht rondlopen. De behandelingen waren heerlijk en dankzij de diepe scrub behandelingen en olie massages, werd ik tijdens deze vakantie een stuk bruiner dan ik normaal word én bleef de kleur ook langer.

Nu is het natuurlijk winter en zijn we (in elk geval ik) enorme bleekscheten. Maar een dagje ontspannen is natuurlijk altijd fijn!

thermen bussloo

Afbeelding wellness kerst via Shutterstock

#12daysofchristmasgiveaway

Win 2 entreekaarten voor Thermen Bussloo

Ben jij nou een echte liefhebber van de sauna of wil jij graag je vrouw, vriendin, bff, zusje of whatever verrassen met 2 tickets onder de boom voor een heerlijk ontspannen dag bij Thermen Bussloo? Dit moet je doen om te winnen:

  • Laat in een reactie achter wie je graag wilt meenemen
  • Like de facebookpagina van Momambition en deel de actie (openbaar) op je eigen tijdlijn.

Extra kans maken?

Voor elk Social Media kanaal waarop je mij extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. Deze winactie loopt tot en met 22 december 2016. Om 16.00 uur sluit de actie en ontvangt de winnaar een persoonlijke mail van mij. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Vergeet je verder niet om een bezoekje te doen aan Tamara daar kun je namelijk een fietsstoeltje winnen van bobine en een mooi scheersysteem van Gilette bij Josan

Deze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met Thermen Bussloo

 

23 thoughts on “Win 2 entreekaarten voor Thermen Bussloo

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.