Zara en Bijenkorf shoplog

Natuurlijk heb ik tijdens mijn pers uitstapje naar Amsterdam ook gezellig door de stad heen gestruind met dochterlief en blog vriendin, we zijn niet super lang geweest omdat het al een behoorlijk lange dag was, maar ik heb wel een aantal leuke items kunnen shoppen voor Leia dus leek het mij wel leuk een Zara en Bijenkorf shoplog te schrijven

Bijenkorf

Bij ons in Enschede heeft de Bijenkorf plaats moeten maken voor de Primark, op zich is dat helemaal geen straf hoor maar ik merk wel dat ik de Bijenkorf lichtelijk mis. Vooral tijdens de Dolle Dwaze Dagen…. die kortingen zijn zoooooooo fijn, helemaal als het om kinderkleding gaat. Ik weet nog wel dat toen Leia net geboren was, ik een borgvest van Z8 scoorde voor maar €7,50 i.p.v. €35 of €40,- dat is toch gewoon een koopje!! Dit keer vond ik de sale van Z8 een beetje tegenvallen, maar Tumble ‘N’ Dry had dan weer wel hele leuke kortingen van maar liefst 40% jeej!

Ik kocht een super schattig jurkje van €24.99 voor €14,99 en een soort harem broekje van €19,99 voor €11,99 in de zelfde kleur en print. Het merk Tumble ‘n’ Dry heeft een mooie pasvorm, vooral voor kinderen met een smalle taille, wat voor ons natuurlijk weer ideaal is.

Zara en Bijenkorf shoplogZara en Bijenkorf shoplog

Zara

De Zara hebben wij wel redelijk in de buurt, maar tot op heden is er nog geen kinder collectie te vinden. Erg jammer want online shoppen bij de Zara vind ik dan weer lastig omdat de levertijd soms echt eeuwen duurt… Tenminste, dat heb ik vernomen uit betrouwbare bronnen. Tijdens mijn laatste bezoek in Enschede heb ik wel mogen vernemen dat Zara bezig is met een nieuw pand, waar dan weer wel een kindercollectie gaat komen, dus ik ben ontzettend benieuwd!

Bij de Zara kocht ik een jeans short – €9,99 en een super schattig jurkje met dolfijnen print – €9,99. Ik moet zeggen dat dit mijn eerste ervaring met de Zara Kinder collectie is, dus ik ben erg benieuwd naar de kwaliteit.

Zara en Bijenkorf shoplogZara en Bijenkorf shoplog

Wat vind jij het leukste item uit deze Zara en Bijenkorf shoplog?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.