ZARA Sale Shoplog | Nieuwe kleding voor Leia

ZARA Sale Shoplog met dank aan Tamara, want het was zij, de shopping queen van blogland die mij in de ochtend appte; ja die ellendeling die zorgt er altijd weer voor dat ik weer veuls te veul shop voor die kleine meid van mij. “Er is Sale bij Zara! Leuk voor Leia! Wees snel anders is alles weg! Ik heb ook al leuke items voor Lauren gescoord” En ja hoor, zo ziek als een hond was ik mijn winkelmandje aan het vullen, vanuit bed op mijn telefoon.

De kinderbijslag wordt toch volgende week gestort dacht ik nog… Een aantal dingen waren alweer uitverkocht voor ik op afrekenen kon klikken. Grrrrr. Uiteindelijk stopte ik 7 items in mijn winkelmandje en drukte op bestellen.

Waarom die lange levertijd?

Mijn god wat duurt het lang voor een bestelling binnen is. Ik bestelde op 28 december en heb pas gisteren mijn pakket ontvangen. Nu zat het oudjaar ertussen, maar dan nog. Ik vind dit wel een heel lange verzendtijd. Jammer.

ZARA Sale shoplog

Wel vind ik de verpakking altijd een pluspunt. Netjes in een mooie gerecycled doos verpakt in papier en netjes opgevouwen. Maar wat hebben we dan gekocht?

ZARA Sale Shoplog

Ik heb alles bewist in maat 92 besteld. Leia draagt nu voornamelijk maat 86, soms nog een paar items uit 80 en ook al wel items van 92. Het ligt er maar net aan hoe het valt. ZARA valt meestal wel iets kleiner, dat vind ik overigens een voordeel van ze met die tengere meid van mij.

Ik koos uiteindelijk 7 items uit voor een totaal bedrag van €52,93. Boven de 50,- heb je geen verzendkosten dus dat scheelde weer. Laten we nou maar verder gaan naar de foto’s van deze ZARA Sale shoplog:

ZARA Sale shoplog ZARA Sale shoplog

In deze ZARA Sale Shoplog zie je veel roze. En iedereen die mij kent weet dat ik eigenlijk stiekem een beetje een hekel heb aan roze. Behalve in nagellak en lippenstiften (oud roze, loveit!) én wanneer het draait om kleding voor Leia. Deze blouse met sterren print heeft een enorm schattigheidsgehalte, vooral met het rondlopende kraagje en wijder uitvallende lijfje. Dit soort items staan Leia altijd ontzettend goed vind ik. Daarnaast een mooie grijze Jegging die heel goed te combineren is.

ZARA Sale shoplog ZARA Sale shoplog

Dit shirtje heeft een lief geborduurd motiefje en een schattig roze strikje. Om hem te combineren heb ik de gevoerde streepjeslegging erbij uitgezocht. Lieve combi vind ik zo.

ZARA Sale shoplog ZARA Sale shoplog

Op deze blouse met print van Ballerina spitzen, sterretjes en kroontjes ben ik helemaal verliefd. Het ronde kraagje maakt het voor mij helemaal af.

ZARA Sale shoplog

Dit shirt met A-lijn vorm die Leia altijd zo goed staat, is lekker simpel en vooral zoetsappig qua kleur en geborduurd motief. Dit soort zachte kleuren vind ik Leia erg lief staan.

ZARA Sale shoplog ZARA Sale shoplog

En als laatste dit heerlijke warme lange vest. Met 2 zakjes aan de voorkant. Wat een hoog knuffel gehalte heeft deze vest. Ik ben verliefd!

Dat was dan onze ZARA Sale Shoplog.. Totale besparing? Ongeveer €21,- Kun je weer een pak luiers voor halen haha!

Waar shop jij het liefst voor je kleintje?

One thought on “ZARA Sale Shoplog | Nieuwe kleding voor Leia

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.