4 voordelen van een weekend weg zonder kinderen mét bestemmingstips

Wanneer is het de laatste keer geweest dat je even echt quality time had je met je man of vrouw? Zonder kinderen… Juist.. Als het net als ons is, dan is het vast alweer een tijdje geleden. Voor onze dochter werd geboren riepen we heel erg hard, dat we met enige regelmaat even een datenight of een weekendje weg zouden gaan samen. De realiteit verteld ons daarentegen iets heel anders. Vandaag geef ik je 4 voordelen van een weekend weg zonder kinderen, met uiteraard een paar toffe bestemmingen;

4 voordelen van een weekend weg zonder kinderen

1. Weer even intiem zijn

Oké zullen we met de meest naughty one beginnen? Want seks is iets wat toch een beetje stil komt te staan wanneer je kleintjes krijgt. Gewoon weer even samen en intiem zijn zonder dat je bang hoeft te zijn dat de kinderen jullie horen (én dus wakker worden). Wel even goed scheren van te voren he ;)

Bestemmingstip: Het Kasteel Sterkelenburg in Utrecht en kies dan meteen bij het boeken voor een romantisch pakket. Lekker middeleeuws samenzijn, doet mij overigens denken aan de rode kamer van pijn uit 50 tinten grijs, dus een masker en een zweep zijn toegestaan ;)

weekend weg zonder kinderen

2.  Stilte en eten

Niet is zo heerlijk dan even in stilte zitten. Geen gezeur of geruzie van de kindjes, gewoon stilte. En nog wel een belangrijke; eten wanneer het jullie uitkomt in plaats van op vaste tijden. Geen ritme waar je aan hoeft te denken maar gewoon in rust eten, drinken, kletsen, genieten!

Bestemmingstip: Boek een stilteweekend in de St. Bonafatiuskerk te Horssen

weekend weg zonder kinderen

3. Een fatsoenlijk gesprek voeren

Geen zindelijkheidstrainingsgesprekken of gezeur of potjes, luiers en opvoeding. Nee weer echt even oog voor elkaar en een gesprek voeren op menselijk niveau op een ontspannen manier.

Bestemmingstip: Combineer Wellness én golf in het Wellness & Golf Resort in Zuid Drenthe.

weekend weg zonder kinderen

4. Langs het zwembad liggen zonder op te hoeven letten

Hoe heerlijk is dat, lekker met een boek en een cocktail aan het zwembad liggen, in de zon natuurlijk. Geen kinderen die je continue nat spatten en je hoeft ook niet op te letten dat ze niet vallen, verdrinken of de badmeester versieren. Gewoon onbezonnen genieten, met z’n twee.

Bestemmingstip: 5- of 8-daagse all inclusive verrassingsreis naar een Zuid-Europese strandbestemming incl. verblijf én vlucht

5- of 8-daagse all inclusive verrassingsreis naar een Zuid-Europese strandbestemming incl. verblijf én vlucht

Ik daag je uit! Ga lekker een weekend of gewoon een week weg zonder kinderen. Ga weer eens echt genieten van je wederhelft, van elkaar. Je zult zien dat zo’n weekend weg zonder kinderen jullie relatie echt goed zal doen! Niet heel erg veel budget? Check de Groupon General Summer Shop voor hele leuke en goedkope deals!

Heb jij nog een paar leuke voordelen van een weekend weg zonder kinderen? Of misschien nog leuke bestemmingen? Laat het mij weten

afbeelding verliefd stel via shutterstock

25 thoughts on “4 voordelen van een weekend weg zonder kinderen mét bestemmingstips

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.