5 leuke Disney kostuums voor je kind!

Net als alle andere kinderen is ook mijn dochter dol op Disney. De hele dag door kijk ik eindeloos de films mee van Assepoester, Doornroosje, Sneeuwwitje en natuurlijk Frozen. Inmiddels kan ik alle nummers wel meezingen. Naast de films wil Leia ook heel graag verkleed. Pasgeleden heb ik besloten om een verkleedkist te maken compleet met Disney kostuums. Ik heb zo ook alvast de carnavalskleding in huis!

De Disney prinsessen!

Natuurlijk mogen de Disney prinsessen niet ontbreken in de verkleedkist. Ik had het natuurlijk al een keer laten vallen. Leia is echt gek op de prinsessen en Mickey Mouse haha. Ik heb daarom al drie Disney kostuums van de prinsessen erin zitten.

Sneeuwwitje is natuurlijk een echte klassieker die ik erin heb zitten. Ondanks dat de film echt al heel oud is wil Leia nog steeds graag als haar verkleed. Ik heb ooit (in een ver verleden) bij het kopen van de Halloween kostuums een zwarte pruik besteld. Deze combineert Leia nu om op sneeuwwitje te lijken haha.

Naast sneeuwwitje gaan ze natuurlijk verkleed als Elza uit Frozen. De film wordt echt grijsgedraaid en mijn dochter kan niet wachten op het tweede deel.  Het derde kostuum is natuurlijk Assepoester. Wie wil er nou niet in die mooie blauwe ballroom jurk rondlopen? Mijn dochter voelt zich hier echt een prinses in!

disney kostuums

Verkleed gaan als tinkelbel!

Als ouder denk je vaak bij Disney kostuums aan de prinsessen en Frozen. Je vergeet bijna dat er nog andere figuren zijn die veel indruk maken op de kinderen. Mijn dochter is bijvoorbeeld helemaal fan van tinkelbel! Wie wil er nou niet als een elfje door de lucht fladderen achter Peter Pan aan. Mocht je een leuke duo outfit zoeken voor een jongen en een meisje dan heb je die ook meteen. Je zoon kan verkleed gaan als Peter Pan terwijl je dochter als Tinkelbel gaat.

disney kostuums

De Frozen collectie!

We hadden stiekem al even Elza genoemd, maar er zijn natuurlijk nog veel meer Frozen kostuums. Wat dacht je van Olaf? Als je een zoontje hebt is het hartstikke leuk om hem als Olaf te laten verkleden. Natuurlijk kan je ook een outfit van Anna in de verkleedkist stoppen. De Frozen collectie mag eigenlijk niet ontbreken. Helemaal niet als je kinderen fan zijn van de Disney film.

Wat zijn jouw kids hun favo Disney Figuren? Hebben ze ook al diverse Disney Kostuums in de kast?

In samenwerking met Funidelia, uitgelichte afbeelding via shutterstock

4 thoughts on “5 leuke Disney kostuums voor je kind!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.