Draag Mama Musthave Alert met WIN: Vier alle mijlpalen met Draagkaart

Het dragen van je kindje is iets prachtigs en ontzettend intiem, dus waarom zou je die mooie draag mijlpalen niet vieren? Dat dacht een lief vriendinnetje van mij dus ook en zo ontstond daar Draagkaart. Absoluut prachtige foto, -en mijlpaalkaarten met prachtige illustraties en grappige referenties naar het dragen om alle draag successen, maar ook flaters (“de Ruck is ruk”) te vieren. 

Hier helaas geen draag successen

Zelf heb ik het dragen ook geprobeerd maar mijn dochter werd er jammer genoeg heel erg onrustig van. Waarom? Ik heb werkelijk geen idee! Jammer vind ik het wel, want het buidelen vond ze dan weer wel heel erg fijn. Misschien omdat dit daadwerkelijk huid op huid contact was en er met dragen toch kleding tussen zit? Ik weet het niet hoor, probeer er een verklaring voor te krijgen

draagkaart dragen draagmoeder

Draagkaart

Draagkaart is dus het nieuwe kindje van vriendinnetje Mary-Lou. Ik zit inmiddels, samen met nog wat meiden, al meer dan een jaar met deze meid in een groepsapp en die stiekemerd heeft ons helemaal niets verteld over haar plannen met Draagkaart. Pas op het einde toen ze bijna werden gelanceerd kregen we af en toe een sneakpeak van de illustraties en ondanks dat dit niet mijn persoonlijke stijl is, vind ik ze wel prachtig. Ik wil niet alle illustraties blootgeven, maar ik mag wel een setje aan één van jullie weggeven zodat iemand van jullie zelf haar successen flaters kan vieren en delen met draagkaart.

draagkaart dragen draagmoeder

Win een setje mijlpaalkaarten van Draagkaart!

Om een setje mijlpaalkaarten van Draagkaart te winnen moet je het volgende doen

  • Laat in een reactie op dit artikel weten dat je meedoet (met een geldig e-mailadres);
  • Like de facebookpagina van Momambition en deel de actie (openbaar) op je eigen tijdlijn;

Extra kans maken? Voor elk Social Media kanaal waarop je Momambition extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. Deze winactie loopt tot en met vrijdag 2 juni 2017. Om 23.59uur sluit de actie en ontvangt de winnaar een persoonlijke mail van ons. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. We gaan uiteraard zorgvuldig om met jouw gegevens. Voor meer informatie wil ik je verwijzen naar onze disclaimer.

Niet wachten maar kopen? Bestel hier de allereerste draagkaart op de markt voor maar €19,95. Deze actie wordt mogelijk gemaakt door lief vriendinnetje Mary-Lou

9 thoughts on “Draag Mama Musthave Alert met WIN: Vier alle mijlpalen met Draagkaart

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.