5 veranderingen die ik aanbreng in mijn kledingkast

Ligt het aan mij of zijn jullie door corona ook geïnspireerd geraakt om een ​​grote transformatie in je leven te maken? Naast een mega schoonmaak, heb ik ook mijn kledingkast onder de loep genomen en ben ik bezig met het aanbrengen van een aantal veranderingen in mijn kledingkast. Dit zijn mijn tips!

Veranderingen die ik aanbreng aan mijn garderobe

Afgezien van al het schoonmaken dat ik dus in de afgelopen twee maanden in mijn huis heb gedaan, ben ik ook begonnen met het veranderen van mezelf. Ik heb de tijd genomen om echt te achterhalen waar ik wel of niet blij van wordt. En ondanks het aankomen van de afgelopen weken, begin ik weer beter te eten en beter voor mezelf te zorgen. En bovendien ben ik begonnen mijn kledingkast eens goed onder de loep te nemen. Want ongelofelijk wat een zootje was dat!

Aangezien we allemaal op het punt staan ​​om, langzaam, weer in de samenleving te komen, heb ik het gevoel dat iedereen hetzelfde denkt: kastreiniging. Om mijn garderobe voor te bereiden op een nieuw seizoen in de toekomst, een nieuw seizoen op meer dan één manier, ben ik begonnen te investeren in tijdloze en hoogwaardige stukken van merken als Geisha. Geisha is een merk waar ik altijd al tot aangetrokken ben geweest door de fijne kwaliteit en omdat de stukken altijd tijdloos zijn.

5 veranderingen die ik aanbreng in mijn kledingkast pinterest momambition

Kastopruiming: Weg met de troep!

Het eerste dat je moet doen, is goed naar de items in je kast kijken en alles wegdoen dat me niet langer dient. Denk aan veel te kleine kleding, kleding met gaten of kleding wat veel te groot is. Maar vraag jezelf ook af of dit het eerste is dat je zou willen dragen als je op die eerste dinerdate mocht vertrekken is dat die mooi Geisha blouse? Of een bruiloft waarvoor je was uitgenodigd en je die Marc Cain jurk voor hebt gekocht, draag je die nu ook nog? Het is zo interessant dat ik door thuis te blijven, kijk naar wat ik draag en hoe ik mezelf aan de wereld presenteer. Eerlijk gezegd heb ik veel geleerd in deze rare tijd en heb ik wat meer bij mezelf kunnen zitten en hard kunnen nadenken over de dingen die mijn leven niet dienen.

Wat is jouw kleur?

De mijne is dus absoluut niet geel. Dus waarom heb ik geel in mijn kast? Ik zou het niet moeten doen. Ik ben helemaal voor neutrale kleuren en wil echt meedoen aan alle kleurenprachten die ik in mijn kast wil hebben.

Hoe voel je je?

Als je echt een diepe duik in je garderobe wilt nemen, probeer dan elk stuk (trek het dus aan!) dat je erin hangt en vraag jezelf af hoe het je voelt. Als het stuk je geen vreugde of geluksgevoel geeft, dan is het waarschijnlijk geen goed teken om het te houden. Want als je er geen blij gevoel van krijgt, zul je het ook niet snel aantrekken en blijft het kledingstuk dus jaren verstoffen in je kast. Mottenbalvoer zeg maar.

Koop kwaliteitsmateriaal

In de toekomst is het mijn doel om te investeren in kleding van hoge kwaliteit die gebruik maakt van goede materialen zoals 100% katoen. De kledingstukken gaan niet alleen langer mee, maar voelen ook echt beter aan als je ze draagt. Maar goed, hoge kwaliteit heeft ook vaak een hoger prijskaartje dus dat wordt sparen of iets in de sale scoren.

Definieer je nieuwe zelf

Als we allemaal teruggaan naar een nieuw normaal, kunnen we dit als een geweldige kans beschouwen om ons te verdiepen in wat onze persoonlijke stijl vormt. Geef je stijl drie woorden en als iets in je kast niet past bij een van die drie woorden, is het tijd om deze kledingstukken los te laten. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar mijn kledingkast is behoorlijk leeg nu.

En begrijp me alsjeblieft niet verkeerd, mijn garderobe was echt één van de laatste dingen waar ik de afgelopen maanden aan dacht. De wereld maakt zo’n gekke tijd door, maar het re-organiseren van je kast kan ook een manier zijn om je weg terug naar jezelf te vinden wanneer de rest van de wereld uit balans voelt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.