Action Sint Shoplog | Schoencadeau, verzorging en kletsen

Met de feestdagen op de loer en dan is het bijzonder Sinterklaas, maakte ik weer even een tripje langs de Action. Even wat standaard dingen inslaan, maar ook even speuren naar wat kleine sinterklaas schoen cadeautjes. Kijk je mee naar onze Action Sint Shoplog 

Action Sint Shoplog

Schoencadeautjes voor Sinterklaas

Laten we onze Action Sint Shoplog meteen maar beginnen met de schoencadeautjes die ik heb gekocht. Zullen we er maar gewoon een rijtje van maken? Wel zo overzichtelijk

  • 3 Doosjes stickers, per doosje 50 stickers
  • Houten puzzel met karakters
  • Bellenblaas €0,22
  • Kleurboek
  • Een zak pepernoten, maar die zijn al inmiddels alweer op haha!

En verder nog Sinterklaaspakpapier en uiteraard cadeaulabels.

Action Sint Shoplog

Action Sint Shoplog

De eerste keer echt sint vieren

Dit is de eerste keer dat Leia Sinterklaas wat bewuster gaat meemaken. Dus we gaan dan als ouders ook echt ons best doen, maar willen wel bepaalde grenzen trekken. Ze is natuurlijk jarig in oktober en krijgt dan ook al cadeautjes. Met de feestdagen die er dan nog bijkomen in december gaan de kosten dan wel heel erg hoog oplopen. We hebben daarom een vuist regel ingevoerd, we kopen vier cadeautjes voor Sinterklaas.

  • Iets om van te leren
  • Iets handigs
  • Iets leuks
  • Iets om te lezen

Deze tip kreeg ik van mijn vriendinnetje Tamara en ik vind dit een goed uitgangspunt. Het moet namelijk wel leuk blijven. Leia mag straks gerust iedere dag haar schoen opzetten, maar er komt niet elke keer wat in. In elk geval niet elke keer een cadeautje. Om kosten te besparen heb ik daarom hele kleine dingetjes gekocht zoals ik hierboven heb aangegeven. Het moet namelijk wel leuk blijven, en van de kleine dingetjes wordt ze vast ook erg blij.

Action Sint Shoplog

Verzorging

We sluiten onze Action Sint Shoplog af met nog wat verzorgingsproducten. Onze tandpasta was bijna weer op, en ik vind persoonlijk deze tandpasta a 0,59 per tube erg fijn. Verder nog vier pakken luierdoekjes. Ik ben ontzettend tevreden over deze doekjes en Leia krijgt er geen uitslag van. Deze pakken kosten 0,79 cent per stuk. Ik was mijn pincet kwijt en er begon al een mega bush te groeien bij mijn wenkbrauwen dus ik kocht ook een pincet van Max & More en voor Leia’s kamer nog een lichtballenslinger die ik aan haar stoere tipibed ga ophangen. De foto’s van haar grote meisjes kamer volgen nog in een nieuw blogje binnenkort.

Hoe doen jullie de verdeling met de Sinterklaascadeau’s?

 

4 thoughts on “Action Sint Shoplog | Schoencadeau, verzorging en kletsen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.