Melanie | De Neckerchew, voor echte knoeipotjes én doorkomende tandjes

Melanie testte samen met haar prachtige zoon Quin de Neckershew, een slab en bijtstukje in één voor knoeikonten die last hebben van doorkomende tandjes.. Kijk je mee naar haar ervaringen met dit product die je 

Toen Cassandra de oproep plaatste voor dit product, dacht ik, dát kon nog wel eens handig zijn, die Neckerchew zou ik graag willen proberen. Een week of twee later kreeg ik hem dan binnen. De Neckerchew is bedacht en ontwikkeld door twee jonge moeders uit Schotland, die te maken hadden met de problemen van vallende en vies wordende, kwijtgeraakte bijtringen. En ook Schotse kinderen schijnen heerlijk te knoeien bij het eten.

De Neckerchew, voor echte knoeipotjes én doorkomende tandjes

Onze zoon is een échte knoeipot. Nou moet ik zeggen, we láten hem ook vooral knoeien, want waarom voeren met bestek als hij het zelf kan. Dat begint met proberen te eten met een vork of lepel en het eindigt met graaiende handjes in de stamppot. Daarnaast beginnen bij hem zijn kiezen door te komen en heeft hij regelmatig vuurrode wangetjes en tanden-poepluiers (is dat een woord?!).

Zoals je ziet is het een mooi product. Er is zeker nagedacht over het design. De Neckerchew kan aan twee kanten gedragen worden en kan leuk gecombineerd worden met de outfit van je kleintje. De slab is gemaakt van twee lagen Jersey katoen met een absorberende tussenlaag. Het kauwdriehoekje heeft een mooie structuur, waarmee je kindje zijn tandvlees lekker kan masseren bij die nare doorkomende tanden. Het allermooiste vind ik dat de Neckerchew aan alle veiligheidseisen voldoet, zo is deze vrij van Ftalaten en BPA. Stoffen die je toch liever niet bij jouw kindje in de omgeving wilt hebben.

Mijn ervaring met de Neckershew

Nu mijn ervaring met de Neckerchew… Verdriet, verdriet en héél veel verdriet. Want hoe dúrfde ik het aan zoonlief iets om zijn nek te doen… Na zijn reactie heb ik mezelf gelijk omgedoopt naar de slechtste moeder ter wereld (zie onderaan zijn reactie). Foei foei foei… Eigenlijk enorm jammer, want ik ben super positief over dit product. Handig en het stond hem écht leuk (op de tranen van boosheid na, dan). Maar ja, het schijnt dat kinderen op een bepaald moment een eigen wil krijgen en daar hebben wij ouders ons dan maar bij neer te leggen toch?!

neckerchew1-1 neckerchew

Ben je benieuwd naar meer producten die de Schotse moeders bedacht hebben? De Neckerchew en heel veel andere producten zijn te vinden op Maguari

One thought on “Melanie | De Neckerchew, voor echte knoeipotjes én doorkomende tandjes

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.