Als ik een man was zou ik….

Als ik een man was.. Zou ik een feestje vieren, mijn vrienden swaffelen in hun slaap, mijn vrouw op een voetstuk dragen en absoluut O-V-E-R-A-L plassen. Staand.. Nee grapje natuurlijk, benieuwd wat ik wel zou doen als ik een man was? 

Als ik een man was zou ik….

Deze grappige tag is in het leven gebracht door mijn enige echte eigen teamlid Madelon. Maar niet hier op Momambition.nl, maar op haar online stukje op Mamazijn. Omdat ik dit wel een erg humoristische tag vind, en zelf vaak ook wel een beetje als mannelijk wordt gezien qua humor vond ik het wel erg leuk om mijn antwoorden met jullie te delen.

Als ik een man was zou mijn doordeweekse ochtend er zo uitzien:

Als ik kijk naar mijn vent, dan sta ik 20 min voor vertrek op, was m’n kop, poets m’n tanden en ga. Vrouwlief is namelijk zo aardig om het brood te smeren. Haha

Als ik echt een man was zou mijn doordeweekse ochtend eruit zien zoals hij er ongeveer nu uit ziet. Vroeg op staan, gevolgd door douchen. geen make-up, maar wel ff een cremetje. Voelt lekker zacht. Baard netjes getrimd en haar netjes. Daarna rustig met vrouw en dochter ontbijten en gaan.

als ik een man was

Als ik een man was zou mijn ochtend op zaterdag of zondag er zo uitzien:

Op zaterdag word ik wakker gemaakt door dochter die op mijn hoofd springt terwijl mijn vrouw het tafereel lachend bekijkt. Ze zal wel denken, ein-de-lijk komt die stinkerd van bed af… (het is inmiddels al bijna middag..(ja zo gaat dit nu meestal ook haha).  Op zondag sta ik vroeg op, eten we warme broodjes met een zacht gekookt eitje en ga lekker na de voetbal terwijl vrouw en dochter langs de kant staan te schreeuwen.. (dit is in het echte leven niet van toepassing, maar zo zou ik het wel invullen)

Noem 5 dingen die je zou doen als je een man was:

  • Spelen met het opperste genotstation down under. Ik bedoel, duhhuhhh ze friemelen er zelf ook continue aan, dus ik wil dat ook! Ik bedoel, ben sws wel benieuwd hoe het voelt als dat ding uh stijf is.. Jij niet dan?
  • Sowieso een keer de manflu oplopen en mijn harem vragen of ze een soepje aan mijn sterfbed komen brengen, m’n kussen op laten ploffen en met een washandje mijn hoofd laten bedekken. Oh ja en uitgebreid voor me laten koken, liefde van de man gaat toch door de maag?
  • Oke, ik kan het niet laten, ik zou absoluut een keer iemand swaffelen. Gewoon om te kijken wat daar nu echt zo grappig aan is.
  • Seks hebben. Ik ben zo benieuwd hoe het nou voelt als man zijnde.
  • Ook ben ik wel benieuwd naar de gevoelens en gedachten als man zijnde als ze kinderen krijgen. Wat gaat er in die koppen om? De bevalling van mijn kind zien, die navelstreng doorknippen. Laten we het dan wel ff op een ‘gewone’ bevalling houden en niet die horror bevalling die ik heb gehad met die rare toeters en bellen nadien.
  • Oke nog eentje hoor, een vrouw versieren met de meest cheesy pick up lines haha!

Als welke bekende man zou jij er uit willen zien?

Oh my, dat weet ik wel hoor. Ken je Gossip Girl? Doe mij maar een portie CHUCK BASSSS, oftewel Ed Westwick. Jongens wat is die man sexy, en als je dan meteen ff denkt aan voorgaande vraag met het eerste puntje…. Dan kan ik denk ik niet van mezelf kan afblijven.  Maar goed, ik zou er goed uitzien, verzorgd, strak in kostuum. Ik glij nu al van mijn stoel, yep ik zou mezelf doen. Hahahahha!

Welk beroep zou je willen hebben als man?

Hmmm, vroeger had ik gezegd dat ik bij Defensie zou willen, maar ik heb een vent die ex-militair is en zo mooi en fijn is dat daar allemaal niet. Ik denk dat ik dan directeur zou zijn van een sexy speeltjes winkel? Nee grapje natuurlijk, ik denk eerder CEO van een leuk magazine ofzo.

Wat zou je favoriete uitspraak zijn als je een man was?

HOW YOU DOIN’?! Als in Joey van Friends hahah!

via GIPHY

Als ik een man was zou ik een …. vader zijn:

Vast niet heel anders dan ik nu als moeder ben… Ik weet wel dat eigenlijk de papa’s horen te stoeien met hun kids, maar ik doe dat net zo goed met onze dochter. Heerlijk vind ik dat. Wat dat betreft hoef ik geen man te zijn haha.

Als ik een man was zou ik ongegeneerd:

VRETEN, echt gewoon alles die bodemloze put inschuiven en gewoon niet dik worden he. Tenminste dat ervaar ik dan met le husband. Hij heeft een smal postuur en kan vreten als een oerman. Maar aankomen? Ho maar. Eikel! Hahahah!

Ik zou ook ongegeneerd kijken wanneer ik mijn vrouw tot haar hoogtepunt laat komen gehehe. Lijkt me wel grappig om te zien vanuit dat perspectief hahaa

Conclussie : Hoe zou ik zijn als man?

Redelijk seksistisch, slank en afgetraind als je het mij vraagt hahaha! Gewoon een lekkere vent dus. Daten?

Vind je dit nou ook zo’n leuke tag? Neem hem dan gerust over en vergeet de bedenker van deze tag dan niet te vernoemen. Zelf tag ik Pinkpress.nl en Mar-joYa.

Hoe zou jij zijn als je een man zou zijn?

afbeeldingen via shutterstock

14 thoughts on “Als ik een man was zou ik….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.