Anastasia Beverly Hills, je wenkies on fleek!

Als moeder wil je graag goed voor de dag komen en wanneer je net als ik van jezelf blonde wenkbrauwharen hebt, oogt dit al snel al een blote billen gezicht. Dat wordt dus tekenen of in elk geval bijvullen. Ik testte de Anastasia Beverly Hills Pomade Dipbrow in de kleur taupe voor jullie uit:

anastasia beverly hills

Van blotenbillen kop…

Wat ik eigenlijk al standaard doe is om de zoveel weken even langs de schoonheidsspecialiste gaan om mijn wenkies te verven en met touw te laten epileren. Ik kan dat zelf gewoon niet dus ik laat het altijd doen en het kost me gezamenlijk maar €10,-. Maar goed, dan zijn ze dus weer back in shape en hebben ze weer kleur… Maar nog steeds zijn ze wat ‘kaal’. Ik vertelde hierboven al dat ik ze normaliter vaak opvul met een poeder, maar eerlijk, dit blijft gewoon niet de hele dag zitten en helemaal op een warme zomer dag veegt het al heel snel uit. Daarnaast ben ik gewoon best lang bezig om dan mijn wenkies een beetje on fleek te krijgen ‘s ochtends en dat is gewoon niet ideaal. Ik had goede verhalen gehoord over Anastasia Beverly Hills en ik was ontzettend benieuwd of het dan ook echt klopt.

anastasia beverly hills

anastasia beverly hills

Naar wenkies on fleek..

De Anastasia Beverly Hills was even out of stock, dus ik moest ietsje langer wachten, wat voor mij eigenlijk alleen maar bevestigd hoe goed dit product moet zijn. Toen ik hem binnenkreeg was ik meteen helemaal blij! Wat een prachtige verpakking! Een mooi zwart doosje met gouden opdruk met daarin een een glazen potje met zwarte deksel. Op de zwarte deksel vind je het logo van Anastasia Beverly Hills en op de zijkant van het potje vind je de naam. Ik heb gekozen voor de kleur taupé omdat ik, ondanks dat ik mijn haar blond heb geverfd, mijn eigen haar (en dus de mega uitgroei) assig is en ik mijn wenkbrauwen altijd zwart laat verven. Het was natuurlijk een gok, dus ik was heel erg benieuwd of de kleur wel mooi zou matchen en ik ben eigenlijk meteen aan de slag gegaan.

anastasia beverly hills

anastasia beverly hills

Anastasia Beverly Hills in gebruik

Ik heb de kleur, zoals je hierboven ziet geswatched op mijn hand en vanuit daar ben ik ook te werk gegaan met de Brow Brush van de Real Techniques Starter set. De gel-achtige substantie werkt makkelijk en snel, ik was maar zo klaar. Als mama heb ik al niet echt veel tijd om in de badkamer bezig te zijn dus ik houd van een snelle routine. Het resultaat is echt gaaf geworden vind ik zelf, de kleur matched perfect en past ook goed bij mijn haarkleur. Ik had wellicht wel wat vriendelijker mogen kijken op de foto’s, maar dat terzijde. De dipbrow staat bekend als waterproof en aangezien ik tegenwoordig in een vis speciaal zaak werk en dus ook boven de frituur sta om visjes te bakken was dit de ultieme test om te kijken of de dipbrow ook zou smeren en tot mijn blije verbazing waren mijn wenkies zelfs na werktijd nog steeds on fleek. Ik ga er daarom ook vanuit, dat dit product in de zomer geweldig te gebruiken is. Het pigment is ook fantastisch, dus je hoeft maar heel weinig te gebruiken waardoor je heel lang met dit product kunt doen en het daarom ook absoluut zijn prijs van €29,50 waard is. Ik ben in elk geval fan en ik denk ook niet dat ik nog snel naar een ander merk zal overstappen.

Welk merk gebruik jij om je wenkies weer on fleek te krijgen?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.