Baby Musthave: De tijdloze collectie van Mighty Tiny

Voor je baby kun je tegenwoordig zo ontzettend veel kopen. Alle accessoires die je nodig hebt, luiers, billendoekjes, noem maar op. Natuurlijk zijn er ook kleertjes te koop. Dat is zeker mijn favoriet wat betreft ‘baby aankopen‘. Je wilt natuurlijk mooie, maar ook zeker praktische kleertjes. En de kwaliteit moet goed zijn, het moet lekker zitten en niet te lastig zijn. Ik deel mijn absolute baby musthave van het prachtige merk Mighty Tiny met je.

baby musthave mighty tiny

Het merk Mighty Tiny.

Het merk Mighty Tiny is gericht op een tijdloze babylijn. Ze gaan niet mee met mode-hypes, maar gaan voor tijdloos en liefde. Bij Mighty Tiny gaat het om basics van een goede kwaliteit, die natuurlijk ook erg mooi zijn. Het merk is echt gericht speciaal op baby’s. De kleding is; zacht, warm, rekbaar en moet makkelijk aan en uit te trekken zijn. Er worden pastelkleuren gebruikt en ieder kledingstuk heeft een leuk of handig detail zodat het toch meer dan gewoon basic is. Er is bewust gekozen voor super zachte basics die tijdloos zijnen van goede kwaliteit, het zijn de kleertjes die je keer op keer als eerst van de stapel pakt.

De kwaliteit is zo goed dat je er bij het wassen niets van merkt, Emma draagt haar boxpakje van Mighty Tiny regelmatig en de kwaliteit is goed. De kleertjes hebben zo’n goede kwaliteit zodat ze lang meekunnen en van kind op kind gedragen kunnen worden. Een baby musthave zou je denken toch?! Want het kost allemaal al genoeg toch?! Daar is over nagedacht! De kleertjes van Mighty Tiny worden gemaakt in Portugal.

Hier kun je de kleertjes van Mighty Tiny kopen!

Mighty Tiny is verkrijgbaar bij Petit Depot in Haarlem. De kleertjes kun je in de winkel aanschaffen maar ook online op de website van Petit Depot. Afhankelijk van de items zijn de kleertjes te koop vanaf €19,90 tot € 29,50.

De collectie van Mighty Tiny

De collectie kleertjes is beschikbaar voor baby’s tot en met ongeveer 18 maand. De volgende items zijn verkrijgbaar:

  • Een jurkje.
  • Een boxpakje.
  • Een romper.
  • Een vestje.
  • Een broekje.

De kleding is voor jongens en meisjes. De meeste kleuren zijn unisex, zo zijn kleertjes verkrijgbaar in de kleuren:

  • Muisgrijs.
  • Ijsblauw.
  • Ecru.
  • Oudroze.

De items zijn niet allemaal in alle maten verkrijgbaar, zo is het jurkje alleen in grote maten verkrijgbaar. Dit omdat het gewoon minder comfortabel is voor een newborn baby. En comfortabel staat hoog in het vaandel bij Mighty Tiny.

Ik ben fan van Mighty Tiny! Een baby musthave die ik zeker kan aanraden!

Zoals ik al aan het begin van dit artikel vermeldde, is dit echt een musthave. Een boxpakje is voor een baby ideaal! De stof is zo ontzettend lekker zacht en echt comfortabel dat ik zou willen dat ze kleding voor mijzelf hadden. Er zit een leuk zakje op het boxpakje en dat geeft het net even die extra touch. Het boxpakje kan bij de beentjes helemaal opgemaakt worden zodat een luier verschonen peace of cake is. Geen gedoe met de beentjes, geen gedoe om al die kleertjes weer aan en uit te moeten doen. Gewoon ideaal. En daarom vind ik dit een echte musthave en kan ik het je zo ontzettend aanraden!

Emma kan heerlijk bewegen in het boxpakje als ze bijvoorbeeld onder de babygym ligt. De kleding is soepel en valt mooi. Ook is het lekker warm, maar niet te warm. En het mooie boxpakje is hier nu al tig keer gewassen en de kwaliteit blijft gewoon echt heel erg goed. Het is dat ik nu klaar ben met baby’s krijgen, maar een volgende had het pakje zo weer kunnen dragen. Het is namelijk echt niet te zien dat dit pakje al zo vaak gewassen is. Daarom krijgt dit merk van mij het Maddy musthave keurmerk ;).

babymusthave mighty tiny

Vind jij dit pakje van Mighty Tiny ook zo geweldig?

Deze blog bevat opgestuurde producten, geen zorgen onze oprechte mening wordt daar niet door beïnvloed

12 thoughts on “Baby Musthave: De tijdloze collectie van Mighty Tiny

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.