Bad Mom Outfit + Sans Online Shoptegoed winnen!

De tweede winactie voor de #badmomswinweekend is online!! Vandaag deel ik mijn Bad Mom Outfit met jullie en kunnen jullie een shoptegoed winnen bij Sans Online om zelf een Bad mom outfit te shoppen!!

Mijn Bad Mom Outfit

Als ik denk aan Bad, denk ik aan zwart. Een All Black Everything Outfit is sowieso helemaal mijn ding, dus voor de deze Outfitpost ga ik dan ook voor lekker comfy en veilig in het zwart. Mijn inner Bad Mom zegt dat een outfit voor Bad Moms niet compleet is zonder bikerboots. Bikerboots stralen gewoon een stukje badass uit. Ik bedoel, hoge hakken zijn super hoor, maar als je de Bad Mom uithangt dan kun je nog wel eens struikelen. Met Bikerboots sla je de plank nooit mis. Ik kocht mijn exemplaren bij Sacha!

Bad Mom Outfit

Bad Mom Inspiratie outfit

Bad Mom Outfit

Win €30,- Shoptegoed bij Sans Online en shop je eigen Bad Mom Outfit

Ben jij een echte bad mom en heb je nog een killer outfit nodig? Vandaag maak je kans op €30,- shoptegoed bij Sans Online.nl om een echte Bad Mom Outfit te scoren. Wat je ervoor moet doen?

  • Like de facebookpagina van Momambition.nl
  • Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres (deze is niet zichtbaar voor anderen) en vertel mij wat jou ultieme item voor een bad mom outfit is.

Deze winactie loopt tot zondag 9 oktober. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar krijgt een persoonlijke mail.

Extra kans maken?

Voor ieder ander Social Media kanaal dat je mij volgt, gaat je naam extra in de lootjes pot. En vergeet je niet om bij mijn andere super hotte Bad Moms te kijken? Tamara geeft namelijk een ondeugend speeltje weg & Josan een waardebon van Tenstickers.

En vergeet deze leuke winacties van het #badmomswinweekend niet:

Hoe ziet jou ultieme bad mom outfit eruit?

45 thoughts on “Bad Mom Outfit + Sans Online Shoptegoed winnen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.