Mama Armband | Draag je kinderen altijd bij je

De laatste winactie van het badmomswinweekend sluiten we af met een prachtige mama armband van kaya sieraden. Een prachtige zilveren mama armband met daaraan een hartvormige bedel met tekst naar keuze. Hoe mooi is het om de naam van je kindje met je mee te dragen?!

Voor ik jullie wat meer over de armband ga vertellen wil ik jullie allemaal even bedanken voor al die super leuke reacties op het #badmomswinweekend. Dankzij jullie is het een groot succes en achter de schermen zijn we al druk aan kletsen om weer een nieuw #badmomswinweekend of misschien zelfs wel een week te gaan plannen. Dus bedankt lieve volgers! We gaan ons best doen om weer een leuk nieuw project voor jullie op te zetten!

Een Mama armband

Een mama armband is een perfect cadeau voor jezelf of om te geven aan je moeder of oma. Een stoere armband met een lief bedeltje waarop de naam gegraveerd kan worden en bijvoorbeeld een symbool op de achterkant zoals ik deed met een hartje. De armbanden worden geleverd in een lief roze cadeauzakje met daarbij een zilverpoets doekje. Het zakje doet mij denken aan Oosterse sferen. Echt ontzettend mooi! Maar iedere moeder wil haar kind altijd dicht bij zich dragen, ook op de momenten dat ze stront vervelend zijn. Toch?!

mama armband kaya sieraden

Mijn Mama Armband

Mijn mama armband draag ik in elk geval vol trots. Een stoer sieraad van echt zilver met een hartvormige bedel. Leia haar naam moest er in elk geval op en op de achterkant koos ik voor een simpel hartje. Een hartje omdat zij mijn hartje is. Ahhhh zoetsappig? Ja misschien wel. Maar ook gewoon de simpele waarheid.

Ik draag mijn armband met veel liefde en kijk regelmatig even naar de bedel waar haar naam op staat. Hij is er heel erg mooi handgeschreven ingegraveerd. Daarnaast past hij bij iedere outfit. Of ik nu ga voor stoer of klassiek, deze armband matcht gewoon bij alles!

Mama Armband kaya sieraden

Bad Moms Winweekend | Win een mama armband van Kaya Sieraden

Wil jij graag een mama armband winnen? Laat hieronder een reactie achter met een geldig mailadres (deze is niet zichtbaar voor anderen en wordt zorgvuldig mee omgegaan – zie disclaimer voor meer info) en like de facebookpagina van Momambition.nl

Extra kans maken? 

Voor elk Social Media kanaal waarop je mij extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. Klik daarnaast nog even door naar mijn schatjes, want Josan maakt het heel erg bad met vandaag wel 2 extra acties en bij Tamara kun je een prachtige set nagellak winnen!

En vergeet deze leuke winacties van het #badmomswinweekend niet:

Alle winacties van het #badmomswinweekend lopen tot en met zondag 9 oktober 2016. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar wordt op de hoogte gesteld middels een  persoonlijke e-mail.

Have fun en succes bad moms! Tot het volgende project! <3 

22 thoughts on “Mama Armband | Draag je kinderen altijd bij je

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.