Beauty | Multi Masking Clay Maskers van Action

Ongeveer een jaar geleden kwam L’Oreal met de Multi Masking Clay Maskers op de markt. Een drietal fijne klei maskers voor diverse zones op je gezicht. Afgelopen weekend spotte ik een dupe versie bij de Action: De Multi Masking Clay Maskers voor maar €2,49 per stuk. Omdat jullie Massaal “Jaaaaa” stemden op de poll van Instagram, schrijf ik met liefde deze review over de Multi Masking Clay Maskers  voor jullie. 

Wat is Multimasken?

Multi Masking is een hele nieuwe trend op gebied van maskers sinds vorig jaar. Diverse merken brengen tegenwoordig maskers op de markt die tegelijkertijd te gebruiken zijn, maar wel voor verschillende zones van je gezicht. In het geval van de Multi Masking Clay Maskers van Action is de rode (=peeling) voor de t-zone, de grijze/groene (verfrissend en matterend) voor de kin en neus en de blauwe (=revitaliserend, diep reinigend) voor je wangen. Scroll straks maar eens naar beneden, dan kun je lachen, het ziet er namelijk heel erg geinig uit!

Review Action Multi Masking Clay Maskers van Action

Multi Masking Clay Maskers van Action

Verpakking en uiterlijk

De Multi Masking Clay Maskers zitten zitten in een zware glazen pot met een zilveren deksel. De potten bevatten elk 50 ml en kosten €2,49 bij Action. Ik vind de potten er erg luxe uit zien en zouden prima als duurder merk door kunnen.

De L’Oreal Multimasking Maskers bevatten ook 50 ml per pot, hebben een zelfde soort uiterlijk alleen is de deksel metallic mintgroen. En die kosten 9,99 per stuk. Je bespaart hiermee dus 7,50 per pot.

Review Action Multi Masking Clay Maskers van Action

Ingrediënten en werking:

BLAUW: De blauwe is op basis van houtskool en natuurlijke zeeklei. Het heeft een absorbeerde werking op vet en talg en een diep reinigende werking. Hij ziet er geinig uit op je gezicht en wordt opzich ook vrij snel harder. Het afhalen raad ik aan om met een washandje te doen. Na het afhalen raad ik je wel aan om een ff een goede dag of nachtcreme te smeren want je huid voelt wel wat droog aan.

ROOD : Deze rode Multi Masking Masker is gemaakt op basis van witte kaolienklei, tea tree-olie en bevat natuurlijke scrubdeeltjes van pecannoten. Na het verwijderen van dit masker scrub je dus ook direct je huid. Je huid voelt nadien zacht en vooral erg fris aan.

GROEN/GRIJS : De grijze variant van de Multi Masking Maskers is gemaakt op basis van kleimineraal bentoniet, kaolienklei en eucalyptusolie. Dit masker werkt dus zuiverend en matterend.

Swatches en aanbrengen

De Clay Maskers zien er erg vol en romig uit. De rode variant bevat kleine scrubdeeltjes van pecan noten. Die moet je dus met ronddraaiende beweging aan brengen op de huid. Alle maskers uit deze Multi Masking Clay Maskers lijn zijn voor zowel het hele gezicht te gebruiken, als samen op diverse zones. Je brengt de maskers gelijkmatig aan en laat deze 5 tot 10 minuten zitten. Je zult zien dat met name de groen/grijze heel erg hard wordt.

Review Action Multi Masking Clay Maskers van Action

Ik vind het er echt heel geinig uit zien op mijn gezicht zo. Toen ik de Multi Masking Clay Maskers had aangebracht, zat Leia mij dus ook gewoon uit te lachen he… Mama jij bent raaaaaaaar. Hahaha! Nou meid, je hebt gelijk haha!

 

Conclusie over de Multi Masking Maskers van Action

Ik vind dit erg prettige maskers. Ik vind het wel erg jammer om parfum en Alcohol in de ingrediëntenlijst te zien maar goed je betaald er dan ook maar €2,49 per stuk voor. Ze zijn in elk geval super cheap en doen hun werking. De rode zorgt bij mij wel een klein beetje voor irritatie. In elk geval.. Beetje jeukerig effect op mijn voorhoofd. Goed smeren nadien is zeker wel een must want klei staat er natuurlijk überhaupt al om bekend dat ze uitdrogend werken. Als ik de pot zo bekijk kun je zeker wel een stuk of 10 keer multi maskers met deze maskers. Dus dan betaal je uiteindelijk 0,25 cent per gebruik.

Volgens de verpakking zou je dit 2x per week moeten gebruiken. Persoonlijk raad ik dit af, want de maskers zijn door het uitdrogende effect best wel agressief.

Heb jij deze Multi Masking Clay Maskers van Action al eens gebruikt? Wat vind je ervan? En die van L’oreal?

 

3 thoughts on “Beauty | Multi Masking Clay Maskers van Action

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.