#VTech25jaarbloghop | WIN de Vrolijke Vriendjes Magische Koets met Prinses Tess

Vorig jaar kochten wij het Vrolijke Vriendjes Magisch Koninkrijk én Twinkel de Eenhoorn voor Leia’s verjaardag. Tot op de dag van vandaag wordt daar nog steeds intensief meegespeeld. Met Sinterklaas, vorig jaar, hebben we de set uitgebreid met wat extra leuke poppetjes, maar nu komt Vtech met weer een nieuwe uitbreiding op deze betoverende set: Vrolijke Vriendjes Magische Koets met Prinses Tess en jij kunt hem winnen!

logo-Bloghop-voor-Instagram-150x150

vtech Vrolijke Vriendjes Magisch Diepzeepaleis review

Vrolijke vriendjes Magische Koets met prinses Tess

Deze super leuke en über schattige Vrolijke Vriendjes Magische koets krijg je inclusief Prinses Tess. Prinses Tess heeft 6 vrolijke melodietjes en zingt daarnaast nog 3 gezellige liedjes. De popjes uit de Vrolijke Vriendjes serie zijn van stevig en duurzaam design en schakelen automatisch uit. Erg handige feature vind ik dat.

Door de Magische koets te laten bewegen, begint ook het paard te lopen en wanneer je het vogeltje beweegt zullen de kroon en bloemen op de Magische koets rond draaien. Het leuke aan dit soort speelgoed vind ik dat het de fantasie zo lekker prikkelt. Leia heeft heeeeeeeele gesprekken met Prinses Tess en al haar andere Vrolijke Vriendjes. Heel snoezig om naar te kijken haha!

Alle specificaties van de Vrolijke Vriendjes Magische koets :

 • Plaats Prinses Tess of een ander Vrolijk Vriendje (apart verkrijgbaar, wij hebben er al veeeeeel te veel haha!) op het Magic Point van de Magische koets en het lichtje gaat aan en veranderd van kleur.
 • Beweeg het vogeltje om de kroon en de bloemen boven op de koets rond te laten draaien én beweeg de koets om het paard te laten lopen
 • De melodietjes en reacties van Prinses Tess moedigen aan om op ontdekking te gaan en het prikkelt de fantasie
 • Prinses Tess reageert op alle Vrolijke Vriendjes speelsets en accessoires, dat hebben we zelf uitbundig getest met het kasteel.
 • Vrolijk Vriendje Prinses Tess zit bij de verpakking in
 • 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes
 • Stevig en duurzaam design
 • Automatische uitschakeling

25 jaar VTECH = WINNEN!

VTECH Bestaat inmiddels alweer 25 jaar! Zolang? Ja joh! Wist ik ook niet hoor. Moet je nagaan hoe ingeburgerd VTECH inmiddels is in het Nederlandse huishouden. Maar goed, een 25 jarig jubileum moet uiteraard gevierd worden met een leuke en vooral ludieke actie. Dus samen 25 toffe bloggers zijn we 25 dagen lang cadeautjes aan het weggeven. Hoe tof is dat?! Helemaal zo voor de naderende feestdagen is dat toch wel ideaal. Gisteren kwam er een leuke winactie voorbij op Maudgeniet.nl en vandaag ben ik dus aan de beurt. Ik geef het stokje vervolgens weer over naar de volgende.

Jij kunt dus hier bij mij de Vrolijke vriendjes Magische Koets met prinses Tess winnen. Wat je daarvoor moet doen?

 • Like onze Facebookpagina (verplicht)
 • Tag je bff, moeder, tante, vriendje of vriendinnetje onder de post (verplicht)
 • Delen wordt gewaardeerd = niet verplicht
 • Door onze instagrampagina te volgen krijg je een extra kans

logo-Bloghop-voor-Instagram-150x150

Morgen komt er om 7.00 uur een nieuwe VTECH winactie online bij mijn leuke blogvriendinnetje Joyce van JoyfromJoyce.nl, maar wat ga ik natuurlijk nog niet verklappen, ik geef alleen een hint dat het voor baby’s is! <3

Winnaar bekend:

Gefeliciteerd: Lindy Delmee. Wil je binnen 72 uur contact met ons opnemen met je adres gegevens? Dan zorgen wij ervoor dat de prijs naar je toe komt. <3

Alle ins en outs over de #VTech25jaarbloghop volg je het beste via het Instagramaccount van VTech!

vtech Vrolijke Vriendjes Magisch Diepzeepaleis review

In samenwerking met Vtech

48 thoughts on “#VTech25jaarbloghop | WIN de Vrolijke Vriendjes Magische Koets met Prinses Tess

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.