Review Chuckle Ball Moves & Grooves!

Wij mochten de gemotoriseerde vrolijke Chuckle Ball van Spinmaster reviewen. Het is een vrolijke bal met grappige figuurtjes die er voor zorgen dat de plastic bal de grond niet raakt. Stiekem moest ik een beetje gniffelen toen ik de figuurtjes goed zag.

Pas later viel het mij op dat er 4 AA-batterijen in moeten. Deze worden niet meegeleverd.

Over Spin Master

Spin Master is opgericht door twee jeugdvrienden en zijn begonnen met het product de Earth Buddy. Dit poppetje bestond uit een panty en heeft graszaadjes in zijn hoofd. Door goed voor je Buddy te zorgen kreeg hij een volle bos haar! Inmiddels is het bedrijf flink gegroeid en hebben ze nog veel meer speelgoed. Waaronder de Chuckle Ball.

De Chuckle ball

Door de twee helften van de Chuckle Ball van elkaar af te draaien kom je bij de motor. Met een schroevendraaier kun je het schroefje los draaien en kun je de 4 batterijen plaatsen. Door op het witte knopje te drukken zet je de Chuckle ball aan. Toen er in eerste instantie niks gebeurde was ik erg verbaasd. Maar na wat schudden schrok ik me de apelazarus. De bal vibreert als een malle en er komen hysterische giebel geluiden uit. Naast mij kreeg de hond een kleine rol beroerte. Als je de bal op de grond los laat dan stuitert hij de hele kamer door.

Video met impressie van Chuckle Ball

Conclusie van de Chuckle Ball

De Chuckle Ball is een hele leuke bal met gekke geluidjes en hij stimuleert beweging en de motorische ontwikkeling van je kindje. Bram is dol op ballen en dus ook deze bal viel in de smaak, hij heeft er al heel wat mee rond gesjouwd. Persoonlijk mis ik een volume knop en een variatie in geluid wat eruit komt. Maar ook zonder dat de Chuckle ball aan staat blijft hij erg interessant voor de kleine door de gekke figuurtjes. Leuke Sint tip!

De chuckle Ball is verkrijgbaar bij o.a. Bol.com voor  €24,99 en geschikt voor kinderen van 1,5 tot 3 jaar.
Let op! Batterijen worden niet meegeleverd.

Gerelateerd

Dit blog bevat opgestuurde producten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.