Beauty | Ellis Faas Mascara E401

Mijn schoonzusje had een heel erg mooi kerstpakketje gekregen van haar werk met daarin een Ellis Faas Mascara in de kleur E401 (zwart). Zelf vindt ze hem niet zo fijn, dus nam ik hem in gebruik om uit te testten. Kijk je mee naar dit exclusieve merk van Nederlandse bodem?

Nothing Beats Chanel, toch?

Eerlijk is eerlijk er is tot nu toe maar één mascara op de markt die mijn hart sneller doet kloppen en dat is de Le Volume de Chanel. Maar hey, die is gewoon duur! Dus vaak koop ik een budget mascara zoals die roze van Essence. Maar als er weer eens een leuke aanbieding is en ik heb bijvoorbeeld nog wat mooie bonnen liggen van een Douglas of een Ici Paris XL, dan sla ik altijd even mijn slag.

Ellis Faas Mascara E401 Review

Ellis Faas Mascara E401 Review

Ellis Faas Mascara E401 – €25,-

De verpakking is awesome! Geen saaie doosjes of potjes, nee de producten van Ellis Faas zijn verhult in een zilverkleurige huls, een kogel patroon. Heel erg stoer! De substantie is wat dikker, creamy. Dat is ook even een puntje waar ik aan moest wennen bij het aanbrengen, maar jongens wat een mooi resultaat! De mascara weet goed op te bouwen. Met één laag kom je eigenlijk al heel ver hoor, maar voor een intense en dramatische look kun je meerdere lagen aanbrengen.

Ellis Faas Mascara E401 Review

Door de ervaring van mijn schoonzusje was ik eerst even sceptisch. Het steeltje van deze Ellis Faas Mascara is namelijk langer dan we gewend zijn van ‘normale’ mascara’s. Zij vond dit niet prettig werken, ik moet bekennen dat ik er geen last van had. Het borsteltje is wat dikker en heeft zachte haren.

Laten we de foto’s even onder elkaar zetten; foto 1 is zonder mascara, foto 2 is links met de Ellis Faas Mascara en rechts zonder en bij foto 3 zie je het volledige resultaat.

Ellis Faas Mascara E401 ReviewEllis Faas Mascara E401 ReviewEllis Faas Mascara E401 Review

Ingrediënten:

Aqua,  Synthetic Beeswax, Paraffin, Stearic Acid, Acacia Senegal, Triethanolamine, Butylene Glycol, Cera Carnauba, Glyceryl Stearate, Polybutene, Vp/Eicosene Copolymer, Phenoxyethanol, Hydroxyethycellulose, Methyparaben, Propylparaben, Mica. May Contain [+/-] CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491/77492/77499 (Iron Oxides), CI 75470 (Carmine), CI 77007 (Ultramarine Blue), CI 77510 (Ferric Ammonium Ferrocyanide), CI 77288 (Chromium Oxide Greens), CI 77289 (Chromium Hydroxine Green).

Ellis Faas Mascara E401 Review

Conclusie:

Ondanks dat ik nogal sceptisch was over dit product omdat mijn schoonzusje niet zo tevreden was, ben ik zelf ontzettend happy met deze mascara. Een prachtige luxe mascara. Mijn wimpers lijken wat voller en hij brengt gewoon lekker aan. De verpakking ziet er tof uit, alleen de prijs; al is hij wel goedkoper dan mijn favo Chanel mascara, namelijk €25,-. Of hij Chanel van zijn troon stoot? Lastig, ik denk het niet want de Chanel mascara is en blijft gewoon mijn ultieme favoriet. Maar deze Ellis Faas Mascara verdient absoluut een tweede plaats in mijn lijstje van favoriete mascara’s.

De Ellis Faas Mascara is verkrijgbaar bij o.a. Ellis Faas en Skins

Ben jij al bekend met Ellis Faas? Wat is jouw favoriete mascara?

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.