Shoppen met een klein budget doe je zo:

Oh Oh, het einde van de maand nadert weer, dus dat betekend dat we weer moeten shoppen met een klein budget. De een vind het moeilijk en vervelend, ik maak er bijna een sport van. Ik ben een sales tijger, rawr, en weet altijd de leukste koopjes te vinden. Ik zou een kreng zijn om het voor me te houden, dus vandaag deel ik mijn tips over het shoppen met een klein budget. 

Shoppen met een klein budget is niet zo moeilijk

Nu hebben we een dure December maand achter ons liggen, maaaaaar we hebben ook weer het geluk dat we de kinderbijslag hebben ontvangen. Nu heb ik daarvan de helft op Leia haar spaarrekening gezet en de rest gebruik ik altijd om wat nieuwe kleding of een paar schoenen voor haar te halen. Of ze moet net wat anders nodig hebben. Maar wij wachter niet specifiek op de kinderbijslag. Wel wil ik het altijd verstandig besteden. Dus niet perse één duur item, nee ook gewoon lekker in de sale, bij budget winkels of gewoon in een babykleding outlet. Shoppen met een klein budget hoeft dus niet perse moeilijk te zijn, zolang je maar weet waar je moet zijn….

Shoppen met een klein budget doe je zo:

Sample Sales

Sample Sales zijn ideaal wanneer je moet shoppen met een klein budget. wat een Sample Sale is? Eigenlijk is het gewoon een manier van winkeliers of merken om van hun laatste voorraad van het afgelopen seizoen af te komen. Zelf ga ik hier ieder jaar naar de Hunkemoller sample sale. En met hier bedoel ik dan in Enschede. Voor 2 euro loop ik binnen en voorzie ik mijzelf van nieuwe slips en BH’s voor een klein prijsje.  Zo betaal ik voor de slips geloof ik 2 euro en voor de BH’s 5 euro. Maar ook nachtkleding, badkleding en accessoires. Check daarvoor even google, want sample sales worden echt met regelmaat gehouden.

Outlet shoppen

Niet alleen voor Leia, maar ook voor mijzelf neus ik regelmatig rond in kleding outlet winkels. Soms vind je er echt enorm leuke pareltjes voor echt hele kleine prijsjes. Ben je bijvoorbeeld al eens naar Factory Outlet Center geweest in Ochtrup? Echt een aanrader! Het ziet eruit als een dorpje, maar de ‘huisjes’ zijn gewoon winkels van o.a. Tommy Hilfiger, Hunkemoller, Ralph Lauren, Marc O’ Polo en nog veeeeeeel meer. Oh en de witte wijn is daar echt heerlijk, een Italiaanse waar ik de naam van kwijt ben.. Dus pak ook meteen ff een terrasje als je er heen gaat!

Kortingscodes en cashback acties

Kortingscodes zijn ideaal. Er bestaan diverse sites waar iedere dag wel een kortingscode te vinden is voor alle leuke winkels. En Scoupy heeft regelmatig leuke cashback acties via de app, dat is dan weer handig met boodschapjes.

Last but not least; NIETS kopen

Oké die is misschien flauw. Maar heb je echt weinig budget en is het shoppen niet nodig dan kun je je geld beter bewaren om zo weer te sparen voor dat ene mooie (dure) item die je zo graag wilt hebben. Maaaaar wel met korting middels een handige code of in uiteraard in een outlet. Besparen die handel!

Heb jij nog handige tips om te shoppen met een klein budget?

Afbeelding winkelende vrouw via Shutterstock

4 thoughts on “Shoppen met een klein budget doe je zo:

  • Kortingscodes zijn inderdaad ideaal. Meestal vang ik bot, maar soms gaat er nog iets van de prijs af. En alles is meegenomen. Alleen jammer dat sommige codes af en toe een beetje een wassen neus zijn en dat er voorwaarden aan hangen die pas vanaf € 100,– gelden. Maar de gratis verzending codes pikken we natuurlijk graag mee! :)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.