De leukste bootschoenen voor meisjes

Bootschoenen zijn tijdloos en te verkrijgen met diverse prints waarbij er met hartenlust wordt gewerkt met uiteenlopende materialen. Denk bijvoorbeeld aan metallic of slangenpatroon… Bootschoenen voor meisjes zijn helemaal super schattig. Omdat de lente is begonnen en de zomer voor de deur staat deel ik vandaag een inspiratie artikel met de leukste bootschoenen voor meisjes, welke vind jij het leukst?
Monochrome, Prints & Geometrisch

Wat je de aankomende zomer veel terug ziet is toch nog steeds een beetje die ibiza trend, zo vind je bij Esprit vooral gebloemde bootschoenen en bij de H&M een mix van slangenprints, metallic en, Zara is wat speelser en komt met een bootschoentje met daarop een katje gedrukt en de bootschoen met geometrische print. Dat laatste gaan we net als de gebloemde schoentjes veel terug zien. De bootschoentjes zijn te combineren onder een stoere jeans waarbij je de broekspijpen wat opkrult en een leuk t-shirt met een quote.  Ook onder een jumpsuit of een jurkje zijn deze schoentjes perfect te combineren en juist omdat ze in allerlei dessins te verkrijgen zijn kun je een stoere of juist een super girly look creëren met deze schoentjes. Ze zijn makkelijk aan te trekken en voor ieder budget is er wel een leuk paar te vinden. Voor Leia heb ik een paar bootschoentjes besteld, ik ben benieuwd of ze in het echt net zo leuk zijn als op de foto!

Meisjes Bootschoenen 2016

 

van links naar rechts:
Pussy Zara €19,99 | Flower Power Esprit €49,99 | Pink Metallic H&M €12,99 | Zara Geometrisch €19,99
Bootschoenen voor meisjes

van links naar rechts en van boven naar onder:
Donuts Vans €28,- | Foxy TOMS €21,57 | Blue leafes H&M €12,99
Black Snake H&M €12,99 | Flowers Esprit €49,99

TOMS & Vans staan natuurlijk bekend om hun bootschoentjes en die hebben natuurlijk naast deze varianten, nog zooooooo veel meer keuze dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Helemaal als je een schoenenverslaafde bent zoals ik ahah! Ik heb er zelf even twee uitgekozen waar ik helemaal weg van ben, maar misschien hou jij wel meer van basic?
Vind jij bootschoenen voor meisjes ook zo leuk? Hoe combineer jij ze het liefst?

6 thoughts on “De leukste bootschoenen voor meisjes

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.