Boodschappen 3x langer vers met BOSCH VitaFresh Pro

Sponsored video – Vind jij gezond leven voor jezelf en je kinderen ook zo belangrijk? Open dan nu de deur naar een gezonde levensstijl met de Bosch VitaFresh Pro, het nieuwe koel-/vrieskast concept waarbij de boodschappen tot wel 3x langer vers blijven!

Temperatuur en luchtvochtigheid regelen met Bosch VitaFresh pro

Omdat de optimale bewaartemperatuur en luchtvochtigheid per voedingsmiddel verschillend is en elk product zijn eigen ideale bewaarsomtstandigheden kent, heeft Bosch de Vita Fresh Pro ontwikkeld. Met deze koel-/vrieskasten kun je heel gemakkelijk de temperatuur en de luchtvochtigheid zelf reguleren. De koel-/vrieskasten bevatten bijvoorbeeld een speciale ‘verszone’ waarin de exacte temperatuur van 0 graden bereikt kan worden met behulp van het controledisplay. Daarnaast kun je dus ook, afhankelijk van het soort versproducten in de lade, de luchtvochtigheid instellen met een handige draaiknop. Op die manier kun je je groentes, vlees, vis en fruit in het perfecte klimaat bewaren, waardoor je producten tot 3 keer langer vers blijven. Vlees en vis zijn gemakkelijk te bewaren in de onderste lade en bovenin is er speciaal voor groente en fruit een mooie grote lade gemaakt. Het luchtvochtigheidsniveau kan worden ingesteld op drie verschillende standen voor fruit, groenten of een combinatie tussen de twee, om zo geuren, kleuren, vitaminen en mineralen perfect te behouden.

Bosch VitaFresh Pro

Diverse breedtes dus meer ruimte!

Omdat iedere huidhouding en/of gezinssamenstelling weer andere eisen stelt aan een koelkast biedt Bosch hun koel-/vrieskasten aan in diverse breedtes. Dus of je nou op zoek bent naar 60,70, 75 of 86 cm aan breedte.. De Bosch VitaFresh Pro is er altijd in de juiste maat voor jou en je familie. En stiekem lijkt het mij best fijn om een super brede en grote koelkast te hebben, maar ja dan moet ik ook meer boodschappen halen en dat vind ik dan weer een minder leuk werkje haha!. Plus, ze zijn natuurlijk ook gewoon een plaatje om te zien toch?!

Bosch VitaFresh Pro

Wat is voor jou belangrijk bij het aanschaffen van een koel-/vrieskast?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met een bedrijf/merk

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.