Help?! Ik Ben verslaafd aan Red Bull

Ik ben verslaafd aan Red Bull, ja ik heb iets met die rode stieren en vleugels krijgen. Ik ben totaal niet verslaafd aan drugs, alcohol of dat soort gekke ongein. Oké I confess, Chocolade kan ik ook niet zonder maar dat vind ik meer een eerste levensbehoefte, vooral wanneer ik in mijn “Pissige Maand Syndroom” zit, dan een echte verslaving. verslaafd aan Red Bull

Help! Ik ben verslaafd aan Red Bull

Juist, ik ben verslaafd aan Red Bull. En hoe?! Die prachtige blauw met zilveren blikjes met daarop een afbeelding met twee rode stieren, ja daar heb ik een enorme haat-liefde verhouding mee. Red Bull is slecht voor je, yup, I know, maar des ondanks drink ik er echt liters van weg en kan ik niet zonder mijn dagelijkse shot vleugels. Dus je drinkt die zooi iedere dag? Yup, Guilty again. Mijn liefde voor Red Bull begon toen ik een jaar of 14 was denk ik, maar dan natuurlijk met goedkopere versie van de Aldi, Golden Power. Groen met zilveren blikjes die toen zo’n 0,29 cent kostten. één slok en ik was verkocht aan deze mier zoete guilty pleasure, steeds vaker dronk ik dit drankje en steeds minder pakte ik ander drinken zoals water, thee, cola of sapjes. Als een stuiterbal ging ik door het leven en om die stuiter dosis te voelen moest ik iedere dag steeds meer gaan drinken. Nu lust ik de goedkope varianten zoals de eerder genoemde Golden Power, Slammers of Bullit niet meer. Nee ik wil alleen nog maar de ekte ekte!

Red Bull Junkie Rehab Centre

Inmiddels zijn we zo’n 12,5 jaar verder, mijn god ik mag wel een jubileum feestje gaan vieren met Red Bull! Anyway, 12,5 jaar drink ik deze troep al met momenten ertussen dat ik “sterk” ben en een aantal maanden van deze troep af blijf. Tot dat daar weer een hectische periode is en ik het idee heb dat ik niet meer wakker kan blijven. In plaats van op peppende drugs, kies ik dan voor een dosis Red Bull en eenmaal weer een slok genomen, ben ik weer verkocht alsof ik één of andere drugsjunkie ben. In het begin voel ik me inderdaad wakker, tot dat de sugar rush weer begint uit te werken en ik dus eigenlijk weer een nieuw blikje moet nemen. Hoe meer ik het drink, hoe vaker ik die futloze dipjes voel en hoe dikker mijn pens wordt. Want ja, iedereen weet dat Red Bull een mega calorie bom is toch?! Weet je wat nog wel het ergste is? Terwijl ik dit type, sip ik rustig aan mijn geliefde blikje… Maaaaaar.. Ja er komt een maar..

Ik wil al een tijdje weer van deze troep af, want ik weet dat wanneer ik er weer een week of twee vanaf ben, ik weer een stuk meer energie heb. Iets wat bij mij de laatste tijd nogal ver te zoeken is. Oorzaak? Red Bull natuurlijk, die mij overdag wakker houdt en ‘s nachts veranderd in een zombie met plafonddienst.  Tijd om te kappen met deze rommel, maar makkelijk is het niet. De aankomende weken, hoe cliché het ook is, ga ik in Red Bull Rehab, omdat ik weet dat het slecht voor me is en ik daarom amper tot niet af val.  Ik geniet daarom ook extra van het blikje waar ik op dit moment aan sip. Dit wordt serieus af zien voor mij, want mijn lichaam moet volledig ontsuikeren en “afkicken” van dit goedje en dat gaat gepaard met heftige migraine aanvallen en chagrijnige buien. Arme Marco, ik heb nu al medelijden met hem. Maar hij krijgt er wel een energiekere vrouw voor terug, dat is het hem dan hopelijk maar waard!

Heb jij ook een verslaving?

9 thoughts on “Help?! Ik Ben verslaafd aan Red Bull

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.